14 жестоки истини за зодия Скорпион (написани от един от тях)

14 жестоки истини за зодия Скорпион (написани от един от тях)

Истинска история: един ден, докато седях в кафене и пиех зеления си чай, непозната жена седна до мен и ме попита: „Ти Скорпион ли си? Те са ужасни хора“. И до голяма степен тя беше права: аз наистина съм Скорпион и съм ужасен човек.

Но наличието на личностни черти, които ме правят ужасен човек, нямат нищо общо със зодията ми. Ето защо: Скорпионите се смятат за най-сексуалните хора в света. И ние сме твърде честни, за да кажем, че не обичаме да се хвалим с този факт (да, това е доказан факт).

Ние сме покровителствани от две планети наведнъж – Марс и Плутон. Така де, защо да се задоволяваме с една планета? И да, Плутон е класифициран като планета, макар и джудже.

Въпреки цялото ни великолепие, срещата с един Скорпион не винаги е лесна. Ако сте се влюбили в представител на тази зодия, тогава е напълно възможно в живота ви да се случат следните неща (между другото, ако планирате да се срещате с един от нас, то после не казвайте, че не съм ви предупредила):

1.Скорпионът е по-сексуален от всеки, когото сте срещали

И дори не се опитвайте да докажете обратното. Няма да успеете.

Ако по някаква неразбираема причина започнете да изпитвате влечение към онзи странен тип с брада, който лежи върху вестници в чакалнята на метрото и разказва, че краят на света е близо, тогава е много вероятно той да е роден през ноември и да няма равен в леглото.

2. Винаги се стремим да доминираме и да контролираме

Дори да ви се струва, че Скорпионът не доминира във връзката ви, това не е така. Той просто си играе с вас, а после ви поставя мястото ви. Не бива да се отпускате.

3. Скорпионите винаги побеждават

Ние сме много упорити, манипулативни и по-силни от всички, които познавате. Искате да бъдем във вашия отбор, защото с нас вашият отбор със сигурност ще спечели.

4. Необичайно потайни сме

Понякога вашето гадже не иска да афишира връзката си във фейсбук. И не че изневеряват на някого. Те просто не искат да го споделят със света. Това важи особено за Скорпионите.

Ако приятелката ви не е регистрирана в нито една социална мрежа и си води дневник, който крие в таен сейф в апартамента си, знайте, че тя определено е зодия Скорпион. И не си пъхайте носа в чуждите работи.

5. Но пък искаме да знаем всичко за вас

Ние сме родени детективи. Интересно ни е. Пуснете ни в живота си. Иначе винаги ще ви хвърляме коси погледи и ще се чудим какво криете от нас.

6. Привлечени сме от мрака

Приятелят ми често идва при мен и ме намира да гледам поредица от детективски мистериозни сериали, ухилена като Благо Джизъса. Това не означава, че съм сериен убиец (няма да можете да го докажете и съдията никога няма да ме осъди). Тъмнината просто ме привлича.

Всички Скорпиони се интересуват от смъртта, ужасите, ноар киното, свръхестественото и понякога дори окултното. Можете да го игнорирате, но само докато любимата ви не започне да вика Дама Пика на сеанс.

7. Любовта на Скорпиона към тъмното оставя отпечатък върху чувството му за хумор

Сериозно, нещата, които намираме за смешни, могат да бъдат шокиращи. Но не ни съдете за това. По-скоро се радваме, че можем да се смеем на ужасни неща, защото това прави живота много по-лесен.

8. Пределно честни сме

Знаете ли как хората обичат да казват, че не им пука какво мислят другите? Скорпионите наистина не лъжат. Така че не ни питайте дали тази рокля ви кара да изглеждате дебела, ако не искате да чуете истината.

9. Можем да бъдем екстрасенси или психопати – зависи от нивото на вашия цинизъм

Скорпионите имат дарбата да гадаят. Те знаят какво ще кажете още преди да започнете да говорите. Това умение може да се обясни както с техните способности за наблюдение, така и с прозрения. Просто приемете този факт и не очаквайте от тях да покажат способностите си с някакви евтини трикове.

10. Ние сме невероятно предани и защитаваме близките си

Ако кажете, че някой ви е бутнал в метрото, крещял ви е на работа или ви е тормозил в трети клас, ние ще ви прегърнем и след това ще намерим насилника ти и ще го лишим от всичко, което обича.

11. Изобретателни сме и действаме по своя начин

Ако имате право на едно телефонно обаждане от затвора или ако се касае погребване на труп или помощ при организирането на изненадващо парти, обадете се на някой, който е роден между втората половина на октомври и третата седмица на ноември.

Този човек ще направи всичко по най-добрия възможен начин и ще си държи устата затворена.

12. Скорпионите имат вградени детектори на лъжата

Скорпионите имат удивителна памет и много развита вътрешна способност да определят истината във всяка ситуация, така че не ви съветваме да разкрасявате фактите или да ги заблуждавате. Така само ще ги ядосате и едва ли ще харесате Скорпиона в гняв. От което следва, че…

13. Отнасяме се с хората така както са заслужили

Не очаквайте Скорпионът да бъде мил с вас, ако сте се отнасяли лошо с него. И не се надявайте, че той ще ви прости за изневяра, лъжа, премълчаване на важна информация или че го подценявате.

И тъй като той е един от философите с впечатляващи наблюдателни умения, той има кристално ясна визия за това какво заслужавате и как трябва да бъдете третирани, независимо от вашите изисквания.

14. Ние сме коварни и отмъстителни и затова не изпитваме угризения, когато ви унищожаваме

Помните ли мотивите за действията на героинята от филма „Gone Girl“? Нямаше такива. Така че, ако сте ни ядосали, бъдете нащрек. Точка.

Advertisement