9 жестоки истини за зодия Близнаци (написани от един от тях)

9-жестоки-истини-за-зодия-Близнаци-(написани-от-един-от-тях)

Чувствали ли сте някога, че човекът, с когото излизате, е двама души едновременно?! Повярвайте ми, не е защото сте луди. Всичко е просто: вашият партньор е зодия Близнаци.

Да, ние сме такива. Да, понякога е трудно да ни обичаш. Но това не е всичко: ние сме най-добрата от всички зодии, които можеш да обичаш. Факт е, че ние наистина сме две напълно различни личности в едно.

Ние сме любопитни, общителни, остроумни и креативни, но в същото време емоционално не толкова достъпни, нито толкова открити, колкото може да изглежда на пръв поглед. С други думи, добре дошли в света на нашата зодия, коиято е ходещо противоречие!

Ето 9 брутални истини за това какво е да обичаш, да се срещаш и да живееш с Близнаци – едновременно най-прекрасните и най-трудните от всички зодии:

1. Спонтанност – това сме ние

Уморихте ли се да вечеряте в едни и същи ресторанти или искате да отидете на среща на някое необичайно и ново място? Страхотно, ние също. Дори не можете да си представите колко!

Или може би нямате нищо против да правите любов на ново място? Тогава ние Близнаците сме хората. (Въпреки че в интерес на истината последователността и границите на приличието в една връзка също са важни и дори много важни).

Но едно нещо можем да ви гарантираме на 100%: с Близнаците никога няма да скучаете. Сигурни ли сте, че сте готови за това?

2. Ние сме супер общителни

Близнаците сме всичко друго, но не и домошари, но от друга страна обичаме да сме си у дома. Звучи странно и объркващо, нали? Но е така.

Един уикенд ще ви завлечем в града за гала концерт, клуб или бар, ще се забавляваме до отпадане. От друга страна предпочитаме Netflix и прекарването на времето на дивана. Да, такива сме.

3. Обичаме да флиртуваме, простете

Близнаците са лоялни и много предани, но в същото време обичат дапоглеждат настрани. Харесва ни и нищо не можем да направим. Тъй като обичаме да се къпем в комплименти и да бъдем център на внимание, за нас е жизненоважно да се чувстваме очарователни и привлекателни. Повярвайте ми, партньорът е на първо място за нас, но ние обичаме и можем да флиртуваме.

4. Много бъбрим

Постоянно задаваме много въпроси и първите срещи могат да се усетят като… интервюта.

Тъй като нашият елемент е въздух, ние имаме висок интелект и сме ненадминати събеседници. Така че нашите партньори също трябва да са готови за това и да разберат, че интересният спор е просто спор. Изобщо не искаме да се караме; просто обичаме да спорим и да ни е интересно.

5. Креативни сме

Близнаците са перфектният човек, който да украси дома ви или да измисли идеалната идея за рожден ден.

Те обичат да правят подаръци и приятни изненади, повечето от които са плод на брейнсторминг на неспокойния им характер. Близнаците обичат да планират в детайли изненадите, които ще ви зарадват. За тях това е като реализиране на собствените им мечти!

6. Понякога не сме на себе си

Да, трябва да сте подготвени и за това: можем да отменим планове в последния момент или да искаме да отидем някъде точно тази секунда. Ако не е това, то все пак ще „измислим“ нещо от тоя род. Например, да закъснеем с 10 минути за важна среща.

7. Постоянно анализираме

Близнаците са брилянтни анализатори и живеят много осъзнато. Въпреки че това изглежда като идеалната рецепта за добро самочувствие, всъщност е точно обратното. Твърде многото мисли и анализи създават много съмнения, тъй като ние постоянно мислим за това къде „трябва“ да бъдем в живота или какво „трябва“ да правим.

8. Винаги постигаме успех

Близнаците са много по-мотивирани от другите хора. Те обичат да печелят, да изпреварват и да стават най-добрите. Ето защо сме доста строги към себе си, ако не получим това, което искаме.

Затова, ако избираме партньор, то той също трябва да е същият амбициозен човек, иначе ще ни е скучно. И това е органично непоносимо.

9. Харчим мнооого пари

Трябва да се примирите с това, друг изход няма.

Преди се смеех, когато четях хороскопи, които казваха, че Близнаците са лекомислени прахосници. Но с годините разбрах, че има известна истина в това твърдение. Изведнъж ми просветна: „Да, като правило правим много добри пари, инвестираме много разумно (и дори спестяваме), но в същото време – сме много импулсивни.

Ето защо не можем да се преборим със себе си: купуваме каквото искаме и когато искаме. Разбираме всичко, анализираме го, но все пак го купуваме.”

Все пак сме спонтанни (виж точка номер едно)!

Advertisement