10-годишната дъщеря на Алла Пугачова възхити всички със своята красота

10-годишната дъщеря на Алла Пугачова възхити всички със своята красота
Източник: Инстаграм/Алла Пугачова

Известната руска певица Алла Пугачова и нейният съпруг, телевизионният водещ и шоумен Максим Галкин станаха родители на двойка близнаци през есента на 2013 г. Близнаците бяха кръстени Лиза и Хари.

По това време примата вече беше на 64 години, така че за феновете беше очевидно, че сурогатна майка е родила наследниците на звездната двойка. Двойката не разкри самоличността й.

Важно е да се отбележи, че Лиза и Хари, въпреки факта, че са родени от сурогатна майка, са биологични деца на звездите.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Факт е, че 12 години преди раждането им Пугачева се подложи на процедура за замразяване на яйцеклетки. Именно от яйцеклетки, замразени през 2001, се раждат близнаците.

Малката Лиза расте красива като кукла. Родителите й понякога публикуват нейни снимки в Инстаграм и феновете са впечатлени колко бързо растат близнаците и колко все по-чаровна става Лиза.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

„Колко прилича на Алла“, „Толкова красива и вече пораснала“, „Лиза е пораснала много“, „Какво прекрасно, светло дете“, „ Беше малка, но вече е толкова високо и грациозно момиче“, отбелязват интернет потребителите.

На свой ред малката Лиза вече показва, че има талант на певица, също като известната си майка.

Преди няколко години Алла Пугачова публикува видео в Инстаграм, в което децата й Лиза и Хари Галкин са заснети на караоке. Дъщерята на звездата пее известната композиция  „Миллион алых роз“. Лиза танцува и дори се опитва да ангажира публиката, състояща се от близки на семейството. „Заедно!“ – извиква тя.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

Феновете са възхитени от децата на Пугачова и Галкин: „Боже, просто до сълзи, Лизонка“, „Талантът й е в кръвта“, са част от мненията.

Малката Лиза често може да бъде видяна да изпълнява различни песни, заради което все повече хора смятат, че един ден тя също ще бъде певица като майка си Алла.

Advertisement