Този баща отглежда сам шест деца

Този баща отглежда сам шест деца

Антон и Анна учили заедно в едно и също училище. Още от малка той се влюбил в това момиче, но тя го смятала само за приятел. След дипломирането си Анна бързо се омъжила, родила син, но бракът не се получил. Разводът отворил очите й за много качества на хората, така че тя най-накрая се сближила с Антон.

Антон-и-Анна

Скоро младите хора узаконили отношенията си и започнали да раждат деца. Те живеели на село, имали собствена ферма и градина. Но Анна започнала да се чувства зле все по-често и затова жената отишла при специалистите. Оказало се, че момичето има рак, който вече бил невъзможно да се излекува, тъй като бил в последен стадий.

Анна починала много скоро и Антон останал сам с 6 деца. Той не могъл да се пребори с мъката и започнал да пие. Той вече не виждал смисъл да продължи да живее, но децата не можели да растат сами. Антон разбрал, че трябва да живее, защото има прекрасни деца, които се нуждаят от баща.

баща-с-шест-деца

Той не само бил добър баща, но и успял да замени донякъде майката. Бабите му му помагали през цялото време, тъй като главата на семейството трябвало да работи. Всички около него смятали, че децата все още имат нужда от майка, а Антон – от съпруга. Но той не искал да чуе нищо за това.

След известно време обаче момиче на име Людмила писала на Антон в социалните мрежи. Тя била поразена от историята на самотния баща, който сам отглежда шест деца. Примерът му вдъхновил жената. Те си кореспондирали малко, после се срещнали и така започнало всичко.

семейство

Оженили се бързо, защото Антон знаел, че Людмила е тази, която може да обича децата му като роднини. И децата веднага приели момичето, усещайки нейната доброта и нежност.

семейство-10-деца

Само съселяните от семейството й не разбрали Людмила – как човек би могъл да се съгласи да отглежда деца на други хора. На жената обаче не й пукало, за нея това семейство се е превърнало в родно.

Към този момент в семейството им вече има 10 деца: синът на Людмила от първия й брак, тя родила дъщеря на Антон, а двойката осиновила две деца от приюта.

Advertisement
Фейсбук коментари