5-годишно момиче със сини очи покорява света с красотата си

5-годишно-момиче-със-сини-очи-покорява-света-с-красотата-си

Без съмнение всички деца са красиви, мили и прекрасни!

Днес ще ви запознаем с едно момиченце, което e на 5 години, а вече работи като модел. Тя се казва Кая Роуз и има много необичайна външност.

5-годишно-момиче-модел

Кая се появява на бял свят през 2015 година. Нейният баща е бивш американски играч по американски футбол, той е афроамериканец, а майка му принадлежи към европеидната раса.

междурасова-двойка

Подобни междурасови бракове отдавна не са рядкост и малцина се учудват. Но децата, които се раждат при такива двойки, винаги имат необичайна външност, защото те взимат най-добрите черти от своите родители.

Ето така сред известния афроамериканец и европейката се е появила удивителна девойка с невероятна външност.

момиче-със-сини-очи

Майката на Кая си спомня, че когато бебето се е родило, целият медицински персонал не е могъл да сдържи емоциите си. Все пак бебето имало къдрава руса коса и небесносини очи, които не оставили никого безразличен.

Малката красавица завладяла целия свят с външния си вид, още на 4 години големи рекламни компании започнали да й предлагат сътрудничество, виждайки нейна снимка в социалните мрежи.

момиче-модел

В момента момичето, благодарение на рекламни фотосесии и снимки в списания, печели милиони и спокойно може да издържа изцяло семейството си. Родителите на девойката са сигурни, че в бъдеще детето ще се превърне в световен модел и ще завладее подиума.

Advertisement