Момиче върнало времето назад, подмладявайки 80-годишната си баба с прост грим

Момиче върнало времето назад, подмладявайки 80-годишната си баба с прост грим

Момиче на име Джулия Стронах живее в шотландския град Абърдийн. Там тя работи като гримьор. В Лондон жената има баба на име Сандра, която не се е виждала от петнадесет години.

Наскоро Сандра навършила 80 години. Тя поканила внучката си в Лондон, за да отпразнува рождения си ден. Джулия, разбира се, не оставила роднината си без подарък.

Виждайки обаче баба си, тя решила да й подари още един подарък. Джулия забелязала, че Сандра е много остаряла и е спряла да се грижи за себе си. Затова гримьорката решила, като й свалила буквално няколко десетилетия от плещите.

грим-промяна

Младата Джулия направила на баба си Сандра естествен и простичък грим. Той помогнал да се скрият признаците на стареене. Момичето гримьор нанесла основа и фон дьо тен. Тя изгладила неравности, подобрила цвета на лицето и шията.

С помощта на грима скрила тъмните кръгове под очите на баба си. Тя украси клепачите й с матови и блестящи нюанси, а устните – с червило и балсам. Кафяв молив за вежди и туш, очна линия – благодарение на това баба й се преобразила в жена, която е с двадесет години по-млада.

Джулия снимала своята работа и я публикувала в instagram. „Бабата изглежда страхотно! Чудесна работа, Джулия“,„ Баба ти наистина изглежда десетки години по-млада “,„ Тя на 80 ли е? Леле, гримьорът се е справил чудесно “, коментират потребители на социалната мрежа.

Advertisement
Фейсбук коментари