Фаталните жени на зодиака

Фаталните-жени-на-зодиака

Има жени, притежаващи вътрешен магнетизъм, ненадминат чар, който побърква мъжете. Към тях се причисляват представителките на тези пет зодии. Те разбиват сърца и знаят собствената си сила. Те са истински кралици, притежаващи власт над този свят. Пред вас са петте фатални женски зодии:

Везни

Жените Везни правят впечатление на тихи и скромни девойки, но това е само измама. Цялата тази скромност, доверчивост, лекота е обикновена маска, под която се крие жестока дяволка.

Тя игриво ще ви примами в капан и ще ви накара да изпълнявате всичките й капризи. Това е много коварна жена, от която не знаете какво да очаквате. Защо така? В арсенала й са хитрост, интуиция, сълзи, ласкателството и манипулацията – оръжия на истински хищник, с помощта на които тя постига целите си.

Овен

Кипящата енергия на Овните ги тласка към импулсивни постъпки. Нейната любов е огън, след която остава само пепелище. Ако тя ви е забелязала, шансовете да се спасите са нищожни.

Тя прекрасно усеща обстановката и умее да се приспособява: докато си играе с вас, тя ще бъде най-добрата. Харесвате кучки и истерични особи? Тя ще стане такава.Обожавате нежните жени? Тя е точно такава. Вдъхновяват ви лудите и страстните? Да, това е просто за нея. Жената-Овен може да бъде различна и повярвайте, ако поиска, ще й предадете сърцето си завинаги.

Телец

Жената-Телец притежава вродена харизма, мъдрост, мощна енергия, развита интуиция и неземна красота. В тълпата мъже с лекота определя потенциалната жертва и не се бави. Около нея има много обожатели, но тя избира само този, който може да пробуди в нея стратста. На жената-Телец й е нужен само един поглед, за да очарова мъжа и само една дума, за да й подари той света в краката.

Лъв

Лъвицата е горда жена, кото си търи достоен спътник. Тя никога не поглежда обикновен мъж. До нея трябва да има минимум цар – красив, самоуверен, целеустремен лидер. Тя не играе роля: гордостта, високомерието и царските маниери са й в кръвта. Неповторима черта на Лъвицата е богатият й вътреше свят и женското начало. Тази жена отлично знае своите способности и ги използва отлично.

Скорпион

Скорпионът е жена, която е подвластна на унищожение и прераждане. Тя има неограничена женска сила и огромна енергия. Само с един поглед може да предизвика вълнение, страх, любов, омраза, болка, страст. Дори мъж Скорпион трудно би могъл да издържи нейния чар. Такава жена лесно примамва мъжете и ги контролира.

Advertisement
Фейсбук коментари