Сладурана! 5-месечно българско бебе удиви интернет с косата си

Сладурана!-5-месечно-българско-бебе-удиви-интернет-с-косата-си

Очарователно момиченце, което е само на 5 месеца, вече се е сдобило с армия от фенове. След като майка й публикувала в Инстаграм снимки на дъщеря си, малката сладурана веднага била призната за едно от най-необичайно красивите момиченца.

Габи Цонева е очарователна девойка от България. Тя е едва на 5 месеца, а за нея вече говорят стотици хиляди хора по цял свят. Своята популярност момичето получило благодарение на обемната си коса.

Хора от всякакви страни коментират снимките и се удивляват на това как такова малко момиче е успяло да отгледа такава дълга и гъста коса.

Майката на момиченцето направила първата в живота й фотосесия и решила да сподели фотографиите с последователите, а в резултат получила необичаен възторг и възхищение за нейното дете.

бебе-с-буйна-коса

Деница Цонева, майка на момичето, признава, че не е очаквала такава реакция от страна на обществото, но й е приятно усещането, че дъщеря й възхищава и умилява околните. Жената споделя, че когато се родила Габи тя вече имала разкошна дълга коса като за новородено.

Габи-Цонева

След изписването от родилния дом персоналът на болницата помолил за разрешение да се снима с Габи. Тогава майката се замислила, че може да покаже снимките на дъщеря си и на още някого.

момиченце--буйна-коса

За няколко месеца акаунтът на момиченцето бил последван от хиляди хора и броят им неотклонно расте. Момиченцето дори получило прозвището „Тъмнокосата Рапунцел“.

Източник: joinfo.ua, Снимки: Фейсбук Denica Caneva

Advertisement