Силвестър Сталоун след загубата на сина си: „Нито една болка не може да се сравни с болката от загубата на дете“

Силвестър Сталоун наруши мълчанието си: Няма по-голяма болка от загубата на дете

Героят от култови екшъни мълчаливо преживял смъртта на сина си, но когато заговорил за това, думите му разплакали милиони хора…

Силвестър Сталоун, отвличал от суровата реалност с ролите си в киното цели поколения, след загубата на големия си син Сейдж се предал на безмълвна тишина.

Сейдж бил първото дете на Сталоун и жена му Саша Зак. Той починал на възраст от 36 години през 2012 години в дома си в Ел Ей от от сърдечен удар, причинен от атеросклероза. Смъртта на сина му подкосила звездата от „Роки“ и той потърсил усамотение, докато оплаква загубата на сина си.

Актьорът казал: „Няма по-силна болка от тази родител да загуби детето си. Затова моля хората да проявяват уважение към паметта за моя талантлив син и състрадание към неговата любяща майка Саша. Тази мъчителна загуба ще остане с нас до края на дните ни. Сейдж беше нашето първо дете и центърът на нашата Вселена и аз смирено ви моля да не безпокоите душата и паметта за моя син“.

След развода на актьора със Саша Зак в отношенията на бащата и сина настъпили сложни временаа. Но след години те заровили томахавката и дори започнали да се появяват заедно в киното и на интервюта. Сталоун работил със Сейдж във филма „Роки 5“ и помежду им бушувала страхотна химия.

Неговата внезапна смърт повлияла силно на Сталоун, след което той се уединил, за да се справи с мъката си в пълна тишина. Актьорът решил да се бори с болката в самота, отменяйки всичките си планове.

През август 2012 година актьорът споделил болката си публично: „Това е много, много трудно. Това е ужасна ситуация, но такъв е реалният живот – времето помага д се справиш и се опитваш да преживееш случилото с. Много е важно да намери в себе си сили да се изправиш и да е опиташ да продължиш да живееш. В противен случай можете да бъдете завлечени в затворен кръг“.

Сталоун съумял да се върне към живота и по време на награждаването си за ролята в „Крийд“ на фестивала „Златния глобус“ произнесъл трогателна реч, посветена на Сейдж.

Когато репортерите го попитали как загубата на сина му повлияла на работата му, Силвестър отговорил: „Струва ми се, че в тези ситуации много помага, ако правите нещо реално. В случая със сина ми ми се искаше да отдам уважение към неговата памет и ми се струва, че ни се получи“.

Advertisement