Силвестър Сталоун след загубата на сина си: „Нито една болка не може да се сравни с болката от загубата на дете“

Силвестър-Сталоун-се-сломил-след-загубата-на-сина-си-Нито-една-болка-не-може-да-се-сравни-с-болката-от-загубата-на-дете

Героят от култови екшъни мълчаливо преживял смъртта на сина си, но когато заговорил за това, думите му разплакали милиони хора…

Силвестър Сталоун, отвличал от суровата реалност с ролите си в киното цели поколения, след загубата на големия си син Сейдж се предал на безмълвна тишина.

Сейдж бил първото дете на Сталоун и жена му Саша Зак. Той починал на възраст от 36 години през 2012 години в дома си в Ел Ей от от сърдечен удар, причинен от атеросклероза. Смъртта на сина му подкосила звездата от „Роки“ и той потърсил усамотение, докато оплаква загубата на сина си.

Актьорът казал: „Няма по-силна болка от тази родител да загуби детето си. Затова моля хората да проявявт уважение към паметта за моя талантлив син и състрадание към неговата любяща майка Саша. Тази мъчителна загуба ще остане с нас до края на дните ни. Сейдж беше нашето първо дете и центърът на нашата Вселена и аз смирено ви моля да не безпокоите душата и паметта за моя син“.

След развода на актьора със Саша Зак в отношенията на бащата и сина настъпили сложни временаа. Но след години те заровили томахавката и дори започнали да се появяват заедно в киното и на интервюта. Сталоун работил със Сейдж във филма „Роки 5“ и помежду им бушувала страхотна химия.

Неговата внезапна смърт повлияла силно на Сталоун, след което той се уединил, за да се справи с мъката си в пълна тишина. Актьорът решил да се бори с болката в самота, отменяйки всичките си планове.

През август 2012 година актьорът споделил болката си публично: „Това е много, много трудно. Това е ужасна ситуация, но такъв е реалният живот – времето помага д се справиш и се опитваш да преживееш случилото с. Много е важно да намери в себе си сили да се изправиш и да е опиташ да продължиш да живееш. В противен случай можете да бъдете завлечени в затворен кръг“.

Сталоун съумял да се върне към живота и по време на награждаването си за ролята в „Крийд“ на фестивала „Златния глобус“ произнесъл трогателна реч, посветена на Сейдж.

Когато репортерите го попитали как загубата на сина му повлияла на работата му, Силвестър отговорил: „Струва ми се, че в тези ситуации много помага, ако правите нещо реално. В случая със сина ми ми се искаше да отдам уважение към неговата памет и ми се струва, че ни се получи“.

Advertisement
Фейсбук коментари