Ето каква е основната женска сила на представителките на различните зодии:

Ето каква е основната женска сила на представителките на различните зодии
Изображение от sara_guerra on Freepik

Какво е силата на всяка женска зодия? Каква е твоята мощ? Каква е твоята сила, нежно и крехко създание?

Овен

Силата на Овена е целеустремеността. Момичето Овен вижда целта, но просто не забелязва пречките.

В същото време трябва да разберете, че ако на пътя на момиче Овен стои непреодолима стена, рано или късно, по един или друг начин, тя ще я пробие.

Тя знае много добре, че можете да заобиколите стената, ако се постараете достатъчно, но вярва, че компромисите с реалността са за слабите хора. И най-интересното е, че реалността обикновено й отстъпва.

Телец

Силата на Телеца е във фантазията. По някаква причина всички смятат, че момичето Телец е абсолютно земен човек, стоящ здраво на краката си, но напълно лишен от въображение.

Но не. Всъщност момичето Телец е просто силно и умно, така че се справя с дребни проблеми с лявата си ръка. Но при сериозни несгоди Телецът бяга в своя богат вътрешен свят, който не показва на никого.

Да, по-добре е да не гледате какво става с нея, не е за хора със слаби сърца. Но именно там тя черпи енергия и се връща пълна със сила. Но в този момент е по-добре да не се доближавате до нея.

Близнаци

Силата на Близнаците се крие в комуникативните умения. Момичето Близнаци създава социални връзки толкова лесно и естествено, колкото паяк плете мрежа, и контролира хората като истински кукловод.

Но все пак основната й сила е нейната дума. Тя е способна да заговори всеки и буквално да възкреси всеки с няколко правилните думи – точно това, което този човек има нужда да чуе. Имайте предвид, че тази магия важи и за печатното слово.

Рак

Силата на Рака е емпатията. Неслучайно момичето Рак цял живот се крие от света в непроницаемата си черупка! Защото, ако тя дори подаде върха на пръста си оттам, край: тя веднага ще се превъплъти в кожата на някой друг и ще трябва да мисли чужди мисли, да изпитва чужди чувства и да се намесва в чужди проблеми.

Качеството не е много удобно за ежедневието, но в случай на глобални бедствия не можете да си представите нещо по-добро. Именно жените Рак правят света по-красив и добър.

Лъв

Силата на Лъвиците е безстрашието. Лъвиците по принцип не са запознати с чувството на страх, заради което винаги и навсякъде са първи: първите красавици (и без значение как изглеждат), най-умните (и без значение колко други умни хора има наоколо ) и като цяло, кралиците на Вселената.

Просто защото докато всички останали седят и се страхуват да се изяват (каквото и да става, да), Лъвицата просто става, пристъпва с царствена походка към трона и сяда на него. Сякаш така трябва да стане. И по някаква причина винаги се оказва, че така трябва да стане.

Дева

Силата на Девата е в логиката и интелекта. Умът на Девата е самурайски меч, способен да разрязва коприна, мрамор и жива плът с еднаква лекота.

Девата ще разглоби всяка ситуация и проблем на атоми, ще ги разгледа внимателно, ще ги проучи и ще ги сглоби отново – вече знаейки точно какво да прави с всичко това.

Може да разреши и вашите проблеми. Девата просто не се интересува какво точно се подрежда. Няма никакво значение. Ситуации или чувства, нейни собствени или чужди – всичко е еднакво за нея. Девата просто не прави грешки.

Везни

Силата на Везните се крие в лекотата и чара. Момичето Везни винаги е очарователно. Дори и да е строг главен счетоводител, адвокат със зъби на акула, тя все още е едно мило момиче.

Мила, чаровна, необичайно харизматична и много непринудена. До Везните всеки опърпан човечец се чувства като великолепен герой, всяка уморена жена се чувства като млада принцеса, а всеки непълнолетен хулиган се чувства като мил ангел. И никой не иска да разстрои тази фея.

Скорпион

Силата на Скорпионите се крие в естествения магнетизъм. Момичето Скорпион не прави и най-малкото усилие да привлече някого към себе си като магнит и напълно да го лиши от воля. Но се случва точно така.

За щастие, момичето Скорпион се интересува само от няколко избрани; тя никога не се отнася снизходително към повечето от жертвите си и те постепенно някак си отпадат сами, чудейки се: какво, за Бога, беше това?

Какво, какво… Защо те интересува какво? Бъдете благодарни, че капанът се е отворил сам. Защото за тези, които са хванати в него, е безполезно дори да отхапят собствената си лапа. Защото няма да поискат да излязат от този капан.

Стрелец

Силата на Стрелеца е в постоянството и оптимизма. Абсолютно непоклатим знак. Цунамито на живота ще унищожи всичко наоколо, ще удави някого, ще изхвърли някого на чужд бряг, ще унищожи градове и ще размени острови, а момичето Стрелец ще остане там, където е стояло.

Тя ще изстиска косата си от водата и ще каже: „По дяволите, добре че отидох за хляб!“ И, между другото, няма да загуби хляба си. Така че, ако „човекът за хляб“ сте вие, можете да считате, че вече имате 9 живота.

В силата на Стрелеца можете да се скриете от всички трудности на живота, като в непревземаема цитадела.

Козирог

Силата на Козирога се крие в нейната работоспособност. Конете ще умрат трагично от перумора, но момичето Козирог ще продължи да работи, без да показва и най-малък признак на умора.

Някои се опитват да съжаляват „бедните“ Козирози, без да разбират основното: младата дама Козирог е вечен двигател, тя черпи енергията си именно от действието. Това означава, че принципът „Прави каквото трябва и каквото стане“ винаги работи за нея.

Водолей

Силата на Водолея е в нестандартното мислене, мисленето извън кутията. Момичето Водолей изглежда малко странно за някои. Други дори смятат, че тя изобщо не е адаптирана към нормалния живот, защото винаги е в облаците.

Но точно в този момент, когато всички започват да бягат по тавана, викайки „Всичко е загубено!“ и „Всички ще умрем!“, младата дама Водолей веднага ще види изход.

Или дори два. И ще каже на всеки кой е по-добър. Защото само тя знае как да минава през стени без стереотипи и глупави правила.

Риби

Силата на Риби се крие в невероятната интуиция. Рибата усеща света като вода: чете мигновено най-малките колебания и температурни промени и забелязва дори тези нюанси, които са недостъпни за никого.

Вярно е, че излищните хора ги стресират. Но Рибката, разбира се, ще отведе близките си далеч от опасността много преди самата опасност дори по някакъв начин да се прояви. Все пак е Риба, няма да се остави да пропадне.

Advertisement