Жените с тези имена имат по-силен характер от всеки мъж

Жените с тези имена имат по-силен характер от всеки мъж

Мнозина са свикнали да смятат жените за по-слабия пол. Но всъщност се оказва, че повечето момичета са достатъчно силни психически. Да, те може да не са в състояние да извършат определена физическа работа, но често са по-силни морално. Притежателките на определени имена пък често се оказват с характер, по-силен от този на мъжете:

Виолета

От ранна възраст момичетата на име Виолета демонстрират желание за надмощие. Това е особено забележимо, ако в семейството има няколко деца.

Съответно, желанието да бъде силна и волева Виолета ще пренесе и в зряла възраст. Притежателката на това име често се дразни от хора, които не са в състояние да решат проблемите сами, особено мъжете. Като цяло Виолета е самодостатъчна, силна морално и не търси опора в партньор, защото знае, че сама може да се справи с всичко.

Емилия

Женското име Емилия дарява собственичката си със силен характер, желание за власт и желание да бъде успешна.

Това е много красиво женско име, което може да се тълкува по различни начини. Така че, ако считаме, че името Емилия има латински произход, то се превежда като „силна“ или „прилежна“. Ако приемем, че се е появило сред римляните, тогава може да се преведе като „съперник“. Но закономерността е ясна. Името Емилия дарява притежателката си със силен характер, желание за власт и желание да стане успешна.

Кристина

Кристина може да се нарече и бойно момиче. В училище или в университета носителката на това име винаги привлича възхитените погледи на съучениците си, защото Кристина буквално прави всичко.

Жена с това име често е заета с  цели да разгърне потенциала си, да намери своето призвание и да успее. Поради това Криси често остава сама, защото не всеки мъж може да се състезава с дама с толкова силен характер или просто да е в крак с нейните постижения.

Маргарита

„Перлата“ Маргарита, както се превежда това име, е надарена с таланта да обръща всяка ситуация в своя полза. Обикновено това е жена с безкрайно въображение, отлично чувство за хумор и желание да не зависи от никого.

Марго има силен характер и леко упорит нрав, иначе не би могла да защити налудничавите си идеи. Фокусирана върху собствените си интереси и желания, Рита привлича мъжете към себе си, но не бърза да влиза във връзка. Защото е достатъчно рядко да срещне хора със силен дух като нея самата.

Диана (Дияна)

Диана е готова на почти всичко, за да провери следващата си теория или да постигне желания резултат.

Според легендата всички притежателки на това красиво женско име са свързани с римската богиня на луната и лова на Диана. И със сигурност не е била слаба духом!

Жената на име Диана гори от интерес към всичко ново. Тя няма да се успокои, докато не стигне до самата същност, съответно изисквайки същия подход към живота от партньора си. Диана е готова на почти всичко, за да провери следващата си теория или да постигне желания резултат. Тя е любопитна и целеустремена.

Advertisement
Фейсбук коментари