Жена модел се обезобразила след пожар. Любимият й обаче не я изоставил…

Въпреки-че-жена-модел-пострадала-жестоко-от-пожар,-любимият-й-не-я-изоставил...

Наистина е много важно да намерите някой, който ще бъде с вас до самия край. Ще бъде голямо щастие, ако този човек ви обича, независимо от всичко. Би било чудесно  любимият човек да може да ви подкрепя така, както го направил любимият на тази жена.

Моделът-Турия-Пит

Моделът Турия Пит живее в Австралия. През 2011 г. момичето участва в маратон, който преобръща целия й живот. Пробягвайки през павираната пътека, момичето се озовало в капан. Озовала се насред горски пожар, от който не успяла да се измъкне невредима.

австралийски-модел-изгаряния

Огънят обградил жената. Не знаейки какво да направи, тя намерила подслон между две скали, но те бързо се нагрели от огъня. Тогава жената решила да се спаси на всяка цена. Опитвайки се да се измъкне от огнения ад, тя получила множество изгаряния, които почти й отнели живота.

След като се възстановила в болницата, Турия научила, че е получила изгаряния от трета степен. По-голяма част от тялото й било изгорено. Тази трагедия променила външния вид на момичето до неузнаваемост.

австралийски-модел-пожар

И макар че вече било невъзможно да се върне към предишния си външен вид, приятелят й решил, че ще я подкрепя до края на живота й. Той дори решил да й предложи брак, когато тя била още в реанимация.

трета-степен-изгаряния

Пожарът не само е повлиял на състоянието на кожата на момичето, но и е довел до факта, че Турия загубила 4 пръста на лявата си ръка и един на дясната. Две години се възстановявала от инцидента.

Но и това не спряло приятелят на Турия. Той винаги бил до нея и дори напуснал работата си, за да се грижи за любимата си. Мъжът отбелязал, че обича не лицето от лъскавото списание, а момичето с красива душа.

жена-изгаряния

Двамата си родили момченце и до днес се обичат.

Advertisement