Тя тежала четвърт тон, но отслабнала! Какво я вдъхновило да победи себе си?

Тя тежала четвърт тон, но отслабнала! Какво я вдъхновило да победи себе си?

Когато Лекси Рийд се омъжва за Дени, тя тежи 485 паунда (~ 220 кг). Съпругът й също бил добре охранен, малко под 130 кг. Заедно двамата омитали по 8 000 ккал на ден и нямали нито пари за личен треньор, нито възможност да се подложат на стомашен байпас.

Те дори нямали приблизителен план за действие, а само горещото желание да отслабнат, да станат по-здрави, за да могат да имат деца и да изградят пълноценно семейство. Днес отслабналата от 80-килограма Лекси, не без ирония, показва и разказва как се е случило това.

семейна-двойка-отслабване

На семейство Рийд им отнело година и половина, за да се изменят. Те решили да започнат да отслабват в началото на 2016 г., а до средата на есента на 2017 г. заявили, че са постигнали това, което искат.

жена-отслабване

Всичко било направено импровизирано – отказали се от бързото хранене и се научили да си приготвят супи със салати, записали се на курсове по танци и се влюбили в дългите разходки.

килограми-промяна

Да, освен това разчитали и на сериозна литература, и на консултации със специалисти, и на посещения при пластичен хирург, но в началото имали един гол ентусиазъм и желание за много работа върху себе си.

отслабване-преди-и-след

Започнали да тренират по 5-6 пъти седмично и всеки път преди да влязат във фитнеса, се настройвали психологически: „Нека някой ме гледа и се смее, осъжда или се съмнява. Аз не се съмнявам, знам, че ще го направя. Аз самият изграждам бъдещето си.“

сваляне-на-килограми

Помогнало им и невероятното желание да не подведат сродната си душа.

„Ако днес решиш да малодушничиш, тогава утре ще бъде обикновен ден. А не първия ден, в който вече живееш нов живот. Щедискутирате ли за загубата на тегло, или наистина ще се разделите с него? Без страх. Без съмнение. И ттогава оправданията вече няма да имат никаква сила“.

килограми-преди-след

По време на епичната си отслабване от 220 на 90 кг, Лекси спечелила повече от половин милион последователи в Instagram.Иска или не иска, вече е твърде късно  да се оттегли.

мъж-и-жена-отслабване

А и подкрепата на любимия й съпруг е повече от обикновени думи. Той я приел ужасна и дебела, влюбил се в нея и винаги ще бъде до нея. Самият той отслабва, заради здравето и заради семейството си, а не заради някакви капризи. И именно заради това всичко им се получило.

Advertisement
Фейсбук коментари