В пощата жена, помолена да си сложи маска, си нахлузила гащите на главата

В пощата жена, помолена да си сложи маска, си нахлузила гащите на главата

А вие на какво сте готови, за да получите своя колет?

В един от киевските клонове на местната поща се случил смешен инцидент. Жена дошла в отдела, за да получи пакет. Въпреки това в Украйна, както и у нас, на закрити места клиентът трябва да носи маска, иначе може да не бъде обслужен.

Служителка на пощата, разбира се, напомнила на посетителката, че няма защитна маска. Но жената се оказала находчива. Толкова, че хвърлила в шок всички посетители в отделението.

Без да се замисля и за секунда и без да се стеснява, тя си свалила дънките, а след това и гащите, които с леко движение на ръката нахлузила на главата си, превръщайки ги по този начин в подобие на медицинска маска.

В украинската поща вече потвърдиха, че заснетият на видео инцидент наистина се е случил в един от клоновете им. От там добавили, че нямат претенции към клиентката, но са против изтичането на информацията. Компанията провела вътрешна проверка, в хода на която намерила служителя, който записал видеото от монитора на своя мобилен телефон. Сега се решава въпросът дали да бъде уволнен.

Advertisement
Фейсбук коментари