„Странно създание“ се приближило до жената. А ето какво направили любовта и грижите с него:

Източник: DONNA KILLOUGH

Дона Килоу решила да спре на бензиностанция в Сан Антонио, за да си почине и да се освежи по време на дългото пътуване. В този момент към нея се приближило бездомно куче, което било в ужасно състояние

„Тя приличаше повече на парцал, отколкото на куче и не ми позволи да я докосна. Тя просто търсеше малко храна.“

Дона държала в ръцете си само чипс и подхвърлило малко чипс на земята. Кучето го изяло за миг. Било невероятно гладно. Жената разбрала, че не може да я остави тук.

Но как може да й помогне, след като тя е невероятно уплашена и изобщо не вярва на хората…

куче

По някаква невероятна случайност точно в този миг мъж пристигнал на същата бензиностанция с малка клетка за куче в колата си. Той се съгласла да помогне на Дона.

Сложили малко храна вътре и се получило.

„Закарах я у дома и се обадих на съпруга си. Честно казано, страхувахме се да я пуснем веднага от клетката, защото не знаехме какво да очакваме от нея. Но съпругът ми реши да сложи ръката си близо до нея и тя започна да я ближе“, казва Дона.

След това отворили клетката и изплашеното животно излязло от нея и веднага се вкопчило в Дона. Това трогнало жената толкова много, че тя казала на съпруга си: „Обичам това куче и то ще живее с нас“.

Кръстили я Дейзи.

Дона Килоу

Рано на следващата сутрин двойката взела Дейзи и я завела при фризьор и ветеринарен лекар. Двамата били невероятно развълнувани защото успели да видят какво чудо се крие под тези огромни топки козина.

„Когато я подстригахме, тя стана най-щастливото куче на света. Това е просто невероятна трансформация, защото вече Дейзи можеше да се движи нормално. Вече нищо не я притесняваше“, казва Дона.

кучето Дейзи

След това предстояло ходене до ветеринаря. За щастие, Дейзи имала  само бълхи и леко раздразнение от тези огромни фандъци. Дона все пак решила да пусне обява в интернет, за да се увери, че никой не търси Дейзи.

„Никой не се отзова на търсенето ми на стопаните. Мнозина казаха, че са я виждали и преди, но тя няма стопани”.

Ветеринарният лекар казал, че Дейзи е на около 18 месеца, което означава, че може да е била захвърлена там, когато е била много малка.

Дона и съпругът й решили да запазят тази красота за себе си.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por Donna Killough (@daisysnapdog)

Дейзи има една малка странност: тя винаги крие храна.

„Когато живеела на улицата, не можела да знае кога ще е следващият път когато ще получи нещо, така че запазваше храна за по-късно, внимателно я заравяше и криеше. Даваме й някакво лакомство и след това го намираме на дивана или в леглото си. Един ден намерих мокра храна под възглавницата си. Очевидно тя внимателно го е прехвърлила там в устата си и го е скрила.“

За щастие Дона и нейният съпруг се отнасят с разбиране към навиците на Дейзи. И като благодарност за това получава куче, което е лудо влюбено в своите човеци.

Тя обича да е близо до своите хора и не ги дава за нищо на света!

Advertisement