Жена видяла покойния й баща да целува нероденото й бебе на ултразвук

Жена видяла покойния й баща да целува нероденото й бебе на ултразвук

Износването на дете е едно от най-хубавите чувства, които една жена може да изпита. Раждането само по себе си е чудо, а радостта, която едно бебе носи в живота на родителите си, е огромна.

Жена на име Шантел Карийо била много развълнувана, когато забременяла, ето защо, когато била в петия месец, тя споделила снимка от ултразвука в социалните мрежи.

За нея на снимката нямало нищо необичайно, но приятелите й бързо забелязали нещо изумително. „Изглежда, че човек целува бебето на снимката“, написал един човек и скоро мнозина коментирали, че виждат същото.

„Точно когато го публикувах, около 30 секунди по-късно, някой каза: „Има ангел, който целува бебето ти!“, казва тя пред NBC Сан Диего.

След като разгледала внимателно снимката, Шантел не само забелязала образа на човек, който целува нероденото й дете, но и осъзнала, че „ангелът“, показан на ултразвука, изглежда много познат.

„Честно казано беше като удар в гърдите, колко страхотно беше да го видя. Спря ми дъха, наистина го направи.“

Тя е сигурна, че ангелът, който целува неродената й дъщеря, изглежда точно като нейния починал баща.

След това Шантел публикувала една до друга снимки на ултразвука и втора, на която баща й държи по-голямата й дъщеря.

ултразвук снимка

Приликата между двете снимки е удивителна.

„Има неговия нос, малките му закръглени бузи, малката му двойна брадичка и баща ми носеше шапка през цялото време. Изглежда, че шапката му и устните му просто докосват нейните толкова перфектно“, каза жената пред Fox5.

Бащата на Шантел починал от инфаркт през 2016 г., но сега тя е сигурна, че въпреки че вече не е наоколо, той ги наблюдава от небето.

Попитана дали е убедена, че човекът, който се появява на ултразвука, е нейният баща, тази майка каза: „Не мога да мисля за това по друг начин, ако искате да знаете. баща ми обичаше да бъде център на внимание. Кара ме да се чувствам така, сякаш той бди над бъдещата ми дъщеря. Това е просто нещо красиво.“

Advertisement