Стана ясна причината за смъртта на внука на Робърт де Ниро

Стана ясна причината за смъртта на внука на Робърт де Ниро
Източник: Instagram

На 3 юли Дрена Де Ниро, дъщерята на Робърт де Ниро, обяви, че 19-годишният й син е починал. Тялото на младото момче на име Леандро било открито в дома му.

На 2 юли приятел на Леандро дошъл да го види, но никой не му отворил. Тогава младежът разбил вратата и видял, че приятелят му лежи неподвижен на пода. Момчето извикало линейка. Лекарите от Спешна помощ констатирали смъртта на Леандро.

Когато полицията пристигнала на мястото, открила в дома плик с прах. По предварителни данни Леандро е употребявал наркотици преди смъртта си. Внукът на актьора починал от свръхдоза.

В понеделник майката на Леандро публикува трогателна публикация в социалните мрежи:

„Моят прекрасен мил ангел. Обичах те без думи от момента, в който те усетих в корема си. Ти беше моята радост, моето сърце и всичко, което някога е било в живота ми. Иска ми се да можех да съм с теб точно сега. Бих искала да бъда с теб.

Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да продължа да разпространявам любовта и светлината, които ме накара да почувствам, когато станах твоя майка. Беше толкова обичан и ценен. Иска ми се любовта да можеше да те спаси. Толкова съжалявам, миличък мой, толкова съжалявам. Почивай в мир, мило мое момче.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drena (@drenadeniro)

В разговор с журналисти Робърт де Ниро каза, че е опечален, че внукът му е избрал този път, предава TMZ.

„Дълбоко съм натъжен от смъртта на моя любим Лео. Много сме благодарни на всички за съболезнованията.“

Advertisement