Сашо Кадиев разтресе ефира през сълзи: „Тръгвам си от „Преди обед“

Сашо Кадиев разтресе ефира през сълзи:
Стоп кадър: Бтв, "Преди обед"

Последното издание на „Преди обед“ по Бтв преди лятната пауза се оказа по-емоционално от обикновено.

Предаването започна с просълзения Александър Кадиев, който потвърди това, за което се говореше отдавна – че след 12 години като водещ на сутрешния блок си тръгва от ефира.

Още в началото на предаването Сашо Кадиев дръпна емоционална реч, в която благодари на всички от екипа на предаването и най-вече на Деси Стоянова, че го е подкрепяла и изтърпяла през всичките тези години.

„След 12 години е време да поема по нов път“, заяви емблематичният водещ. „Това е повече от предаване, това е животът ми през последните 12 години“, добави той видимо развълнуван.

Речта му истински развълнува зрителите, като в нея имаше и емоционални изблици, и откровени шеги: „Тук се научих да ставам рано, но не и да идвам навреме. Тук научих, че мечтите се сбъдват. Тук срещнах невероятни хора. Тук най-сетне успях да изляза от сянката на майка си“.

Сашо Кадиев не пропусна да отбележи и колко е помогнало предаването му за  професионалното му израстване през годините. Той призна, че в началото двамата с Деси са били неопитни зайци, които сезон след сезон се превръщали в опитни водещи.

„Това не е сбогом, а до скоро…“  – завърши актьорът, който най-вероятно ще се съсредоточи оттук насетне именно върху актьорското си поприще.

Advertisement