Ричард Гиър показа порасналия си син и всички са възхитени от красотата му

Ричард-Гиър

Ричард Гиър е от актьорите, които не обичат да се показват често и да бъдат под блясъка на прожекторите.

Той успешно изгради кариера далеч от светлините на прожекторите и се погрижи тримата му сина също да останат далеч от камерите.

В една от редките си изяви на червения килим звездата от „Хубава жена“ се появи на кино фестивала в Кан заедно снай-големия си син – 24-годишния Хоумър Гиър. 

74-годишният актьор дойде в Кан за примиерата на новия му филм „О Канада“. С него беше и съпругата му, публицистката Алехандра Гиър (бивша Силва) , за която се ожени през 2018 г.

Ричард и Хоумър Гиър бяха облечени почти еднакво на фестивала, като и двамата мъже бяха облекли черни смокинг якета, съчетани върху бели ризи, черни панталони и черни папийонки.

Хоумър Джеймс Джигме направи Ричард баща за първи път, когато се роди на 6 февруари 2000 г. в Ню Йорк от втората съпруга на Ричард.

Интернет потребителите пък са очаровани от красотата на Хоумър. И няма как с тази визия: къдрава глава с тъмна коса, лазурни очи, бяла като сняг кожа и усмивката на баща му за милиони долари!

Невъзможно е да не се влюбиш в Хоумър. Таткото на красавеца намекна, че синът му няма търпение също да се занимава с кино.

„Какъв ефектен млад мъж“, „Моля, кажете ми, аз ли съм единствената, която не знаеше, че Гиър има такъв голям син?“, „Изглежда съм пропуснала нещо. Дори не осъзнавах, че Ричард има толкова пораснал и красив наследник“, са част от коментарите на феновете. 

През 2018 г. Ричард се ожени за 41-годишната Алехандра Силва. Те са родители на двама сина, Александър, на 5, и 3-годишно дете, чието име не са разкрили публично.

Advertisement