Обичате ли котки? Това говори, че сте специален човек, ето защо:

Обичате ли котки? Това говори, че сте специален човек, ето защо:
Изображение от vecstock

Трудно е да срещнеш човек, който е безразличен към котките.

Котките са или мразени, или обичани. Ако изпитвате неприязън към котките, психолозите съветват да потърсите професионална помощ. Но тези, които обичат котки, като правило се оказват хора със стабилна психика.

Котка не се появява в живота на човек, за да лови плъхове и мишки. Котките имат уникална биоенергийна система, която резонира с биополето на хората и дори може да го възстанови.

Ненапразно стопаните на котки говорят за облекчението на своите домашни любимци от главоболие, стрес, раздразнителност, различни заболявания и неприятни усещания.

Котките подобряват енергията в дома и никога няма да се установят там, където цари негативност.

Ако всичко е наред в семейството, котката е чиста, мие се много, яде добре и спи сладко. Когато нещо не е наред в дома, домашните любимци започват да нервничат, мяукат, правят мръсни номера и пакостят.

Според научни изследвания около 90% от хората, които страдат от алкохолизъм и са израснали в неблагополучни семейства, мразят котките.

Те включват и жени, подложени на насилие. Хората с кармични грехове смятат, че котките не са техни приятели.

Често тези, които не харесват котките, са хора, които се смятат за подценени, искат възхищение и не го получават. За тях е физически трудно да се грижат за някого и да видят спокойни, уверени в себе си котки наблизо.

Котките са нужни на хората, за да възстановят баланса в душата, да подобрят аурата в къщата и да почистят енергията. И ако във вашия кръг има някой, който не харесва котки, вгледайте се в него по-отблизо…

А вие какво мислите за това?

Advertisement