Булка с ромски корени се омъжи в рокля, тежаща 63 кг. Обличането й отнема 20 минути!

Булка с ромски корени се омъжи рокля, тежаща 63 кг. Обличането й отнема 20 минути!

Ромската сватба винаги е шумна, забавна и скъпа! Роднините на булката и младоженеца, както и гостите обличат най-красивите дрехи, жените вадят всички бижута. Но булката трябва да бъде най-запомнящата се – все пак цялото внимание е обърнато на нея.

Ромска кръв тече във вените на Ребека Маркъм, а тя винаги е мечтала да организира великолепна сватба, за да се почувства като кралица на този най-голям празник в нейния живот. И ето че получила такъв шанс.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kate Moore (@boomnboom808)


На 39-годишна възраст майката на три деца се омъжила за 42-годишния Кевин Смит. Тя пристигна на сватбената церемония с розова лимузина, облечена в най-шикозната и луксозна рокля, която можете да си представите!

Сватбената рокля е специално създадена от дизайнери, които се съобразявали изцяло с желанията на Ребека. Огромната рокля се поддържала от осем пръстена, корсажът бил украсен с кристали Сваровски.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kate Moore (@boomnboom808)

Тежала много – около 63 кг, тоест тежала почти колкото булката. Персоналът на сватбения салон помогнали на булката да я облече и всичко отнело 20 минути.

В тази рокля невестата пеминала пътя до олтара, за да даде клетва за вярност. И била много щастлива, че мечтата й се сбъднала!

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kate Moore (@boomnboom808)

Роклята на Ребека обаче не е най-тежката в историята на сватбените рокли. Най-масивна е роклята „Фантазия“ от дизайнера Гейл Б – 181 кг! Изработена е от 500 хиляди стъклени перли и повече от 400 хиляди кристали, в комплект с широк 6-метров шлейф.

Бихте ли искали подобна огромна сватбена рокля за себе си?

Advertisement