Никога не се влюбвай в Овен…

Никога не се влюбвай в Овен...

Само специалните хора се влюбват в Овена.

Някой, който може да посрещне лютия му нрав със спокойствие.

Някой, който може да разбере колко вироглави са и да не го приеме лично.

Някой, който знае как да ги успокои, когато се ядосат.

Някой, който може да отговори на нетърпението им, като ги научи да забавят темпото.

Някой, който може да разбере, че самонадеяността им е подплътена с редица качества.

Не се влюбвайте в Овен, защото те ще ви научат, че никой не е такъв, какъвто изглежда. И ще го разберете, когато ви допусне до себе си и откриете неща, които другите не виждат.

Не се влюбвайте в Овен, защото той ще ви научи на доверие. Въпреки че може да им отнеме известно време, за да ви се доверят в това, ще научите много за търпението и ще разберете, че за някои хора си заслужават да преодолеете трудните препятствия, които те поставят пред вас.

Не се влюбвайте в Овен, защото той винаги ще бъде силният в една връзка. Той ще бъде с някой, на когото можете да разчита напълно и няма да ви разочарова. Ще му се възхищавате за това, че е от типа хора, които помагат на другите, дори ако нещата в собствения му живот не вървят.

Те могат да се справят с много неща както физически, така и емоционално и това ще бъде нещото, на което най-много ще им се възхищавате.

Въпреки че може да изглеждат така, сякаш са стабилни и всичко им е наред, ще настъпи момент, в който стените им се срутват и ще видите една тяхна страна, до която много малко хора стигат. Ще ги видите уязвими и разпадащи се и това те го смятат за слабост. Но вие ще ги гледате и ще осъзнаете, че и в слабостта си са красиви.

Не се влюбвайте в Овен, защото влюбите ли се, после ще ви е невъзможно да го забравите.

Advertisement