Мъж живее с гигантски вълк и си играе с него като с кученце (видео)

Мъж живее с гигантски вълк и си играе с него като с кученце (видео)

В нашия свят вълците винаги са били разглеждани като едни от най-опасните и ужасяващи животни в света. Един човек обаче доказва точно обратното със своя вълк гигант.

Той се казва Андрей Мусиенко и е Youtuber, който преди време случайно осиновил вълк, мислейки го за куче. Той разбрал грешката си когато животното вече пораснало, защото приликата с вълка била наистина голяма.ю

Женският вълк Акела като бебе.

Той е не само вълк, но е истински великан! Това обаче по никакъв начин не спира и не променя връзката им, която всъщност става все по-здрава от ден на ден. В Youtube канала им можете да видите много видеа от ежедневните им приключения. Играят си, прегръщат се и между двамата има страхотно разбирателство, все едно е куче.

Андрей вярва, че вълци като Акела заслужават подходяща среда за живот, затова започнал набиране на средства за изграждането й. Андрей иска да осигури на Акела
специална зона, за да му даде цялото пространство, от което се нуждае.

„Идеята е да се създаде среда, която да наподобява максимално естественото местообитание.“ – казва мъжът.

Андрей споделя снимки и видеоклипове в социалните медии, особено в Instagram и YouTube в своя акаунт „Черен канадски вълк“, а много хора ги коментират, изразявайки колко са изненадани от това необикновено приятелство.

Advertisement