Имате ли на ръката си линията на ангела пазител? Ако да, значи сте сред избраните:

Имате ли на ръката си линията на ангела пазител? Ако да, значи сте големи късметлии:
Източник: Pixabay

Ако имате линията на ангела пазител на ръката се счита за много добър знак.

В хиромантията тази линия означава защитата на висшите сили или по-скоро специалната защита от вашия ангел-пазител.

За съжаление не всеки има такава линия. Ако я намерите на ръката си, помнете, че сте родени с късмет и се радвайте, че вашият ангел ви пази от нещастия и неприятности.

Линията на ангела пазител се нарича втора линия на живота. И не защото е до нея, а защото означава спасение, защита и силна опора.

Какво означава линията на ангела пазител?

Смята се, че тази линия на дланта носи късмет на притежателите си. Прави хората, надарени с нея, защитени от свръхестествени сили до края на живота си. Линията ги пази от зла съдба, води до просперитет и много успехи в живота. Тя означава спасение, защита и силна подкрепа. Хората с тази линия имат много силен характер и успяват в живота.

Къде се намира линията на ангела пазител?

линията на ангела пазител

Тази линия върви успоредно по линията на живота, но е разположена по-близо до палеца, освен това е по-къса и по-слабо изразена. Свързва се с линията на главата и точката, в която се врязва в тази линия, символизира възрастта, когато сте загубили близък човек.

На лявата ръка се появява веднага при раждането, но може да се появи и ако член на семейството или близък приятел умре. Появява се само когато някой наистина близък си тръгне и се върне при вас като Ангел пазител. Това показва, че някой се грижи за вас.

Ако линията на ангела-пазител е от дясната страна, това означава, че човекът е получил защитата на висшите сили поради личните си заслуги.

Висшите сили са го възнаградили със силна защита или за някои добри дела, или за страдания в миналото.

Ако линията на ангела пазител върви успоредно по линията на живота почти по цялата си дължина, това означава, че човекът ще бъде защитен през целия си живот.

Като цяло притежателите на линията на ангела пазител имат късмет в живота.

Винаги излизат здрави и невредими от аварии и катастрофи, почти никога не изпитват материални затруднения, здрави са и бедите ги подминават.

Нямате такава линия? Не се безпокойте!

Ако нямате такава линия, това изобщо не означава, че тя няма да се появи на ръката ви в бъдеще!

Advertisement