„Те са под закрилата на висшите сили“: за енергията на тези 3 зодии предупреждавала дори Ванга

Те са под закрилата на висшите сили за енергията на тези 3 зодии предупреждавала дори Ванга
Източник: Midjourney

Казват, че дори най-известната гадателка Ванга трудно е можела да влезе в главите на хората, родени под тези зодии. Те се смятат за зодии със специална енергия.

Пророчицата смятала, че хората, родени под тези звезди, имат специална енергия – смесица от сила, късмет с глупост и дори жестокост. И никой не знае коя везна ще натежи в съдбата им.

Скорпион

Според слуховете, макар и недоказани, Ванга се опитвала да не работи със Скорпионите, защото те „са под закрилата на висшите сили“.

Много е трудно да се разчетат мислите на Скорпиона, както и да се разбере съдбата им. Сякаш нещо ви пречи да влезете в главата им, да разберете миналото и бъдещето.

Освен това самите Скорпиони са способни почти да хипнотизират хората. Хората около вас може дори да не забележат как изведнъж започват да харесват човек от тази зодия. Те могат да повярват на Скорпиона толкова много, че са готови да го последват, въпреки че намеренията на Скорпиона не винаги са благоразумни.

Скорпионите са решителни, готови на подвизи в името на целите си. Те са кариеристи и са способни да заемат ръководни позиции. Това е една от малкото зодии, които са пълни с противоречия, сякаш в една личност има много други.

Хитростта и интелигентността позволяват на Скорпионите да бъдат отлични манипулатори, с тях е невъзможно да спечелите спор, опонентът винаги ще бъде губещ. Те са харизматични и егоистични, умело се възползват от слабостите на другите за свои цели.

Риби

Тази зодия се отличава с подозрителен късмет и способност да предсказва бъдещето. Сред Рибите има много хора с необичайни способности: те винаги спират на крачка пред неприятностите, добре познават измамата и предателството, сякаш знаят как да постъпят правилно.

Казват, че Ванга избягвала хората от тази зодия заради тяхната мощна енергия и била сигурна: Рибите нямали нужда от помощ, те сами можели да решават съдбата си, знаели бъдещето.

За разлика от Скорпионите, Рибите не привличат другите с хипнотичната си харизма, Рибите са по-скоро психолози. Те лесно разчитат настроенията, съветите им се ценят от приятели и семейство. Рибите не парадират с личността си в компания с приятели или със семейството, те винаги се държат като равни.

Но ако изведнъж сред тези хора се появи неприятел, то трудно той ще намери по-лош враг от Рибите. Той дори няма да разбере откъде му е дошшло с тези силно енергийни хора.

Лъв

Сред Лъвовете има много хора с психически способности, те са трудни за разчитане. Но за разлика от другите два знака, този има мощна сила, която Лъвовете не знаят как да контролират. Тяхната енергия е като хаос. Това превръща положителните черти на Лъва в отрицателни.

Лъвовете са силни и напористи, но ако нещо не се получи, те са готови да унищожат всичко до основи. Те са харизматични, но много обидчиви – една лоша шега и Лъвът ще отприщи поток от негативизъм върху човек; думи с отрицателна енергия, изречени от хора от тази зодия, могат да станат пророчески.

Лъвовете могат да успеят в бизнеса, политиката и изкуството, но само ако има човек, който да насочи силите им в правилната посока. В противен случай Лъвът, управлявайки собствените си ресурси, може да загуби всичко: да похарчи всичките си пари за глупости, да сключи неизгодна сделка, да се свърже с опасни хора.

Advertisement