Чака ни преломна година. Предсказанията на Нострадамус за 2021:

Чака ни преломна година. Предсказанията на Нострадамус за 2021:
Източник: youtube.com

2021 ще бъде годината на белия метал бик. Нека да разберем какво да очакваме от него.

В интернет се появиха предсказания на Нострадамус за 2021 година – както се оказва, ни чака нелека година.

Лидер сред всички прогнози е пророчеството за създаването на биологично оръжие. Също така се тълкува, че през 2021 г. може да настъпи глад с библейски размери.

Според пророчеството на Нострадамус първите свидетелства за края на света ще бъдат глад, болести, земетресения и епидемия. Ученият също така прогнозира за завземането на Европа от мюсюлманите, слънчеви бури, изменение на климата, както и мащабни световни военни конфликти.

Освен това, в бъдеще човечеството очаква сблъсък на Земята с астероид. Космическият обект ще бъде в атмосферата на планетата, след което въздухът ще започне да се нагрява и „хората ще видят огън в небето“.

Между другото, още през 2009 г. НАСА предупреди за сблъсък на нашата планета с астероид. Според учените това трябва да се случи през май 2021 година.

Нострадамус предупредил, че през 2021 г. ще има „голяма битка в морето и животните ще пострадат най-много от пожара“.

Тълкувателите смятат, че тези редове могат да предсказват бъдещи природни бедствия. Не са изключени цунами, вулканични изригвания и пожари.

Нострадамус също споменал и за откриването на нови възможности за търговия. Предсказва популярността на занаятчиите. Може би говорим за вездесъщата онлайн търговия и търсенето на продукти, дело на ръчен труд.

Добротата и състраданието ще бъдат от основно значение за взаимоотношенията. Необходимо е да се потискат агресията и конфликтите. Хората ще трябва да се изслушват и да се договарят. Не се препоръчва да сменяте местоживеенето си без основателна причина.

Проорокът е предсказал и имплантирането на електронни чипове в главите на хората, както и създаването от папа Франциск на „спасителна лодка“ за цялото човечество.

Разбира се, невъзможно е да се каже със 100% вероятност, че всички тези прогнози ще са  верни.

Advertisement
Фейсбук коментари