5 качества на Рибите, които липсват на другите зодии

5 качества на Рибите, които липсват на другите зодии

Тайнствени, загадъчни, странни – ​​как ли не са наричали Рибите. Но любимците на Нептун не се интересуват от мнението на другите – те ще махнат с опашка и ще продължат нататък. Рибите притежават качества, за които другите знаци от зодиака могат само да мечтаят. Нека да разберем с какво могат да се похвалят сладките Риби.

Качество 1 – Интуиция

Рибите имат този дар от раждането. Интуицията им помага да изплуват от най-объркващите ситуации. А елементът вода засилва неколкократно „сетивото“, превръщайки го почти в ясновидство. Водните хора предсказват събитията толкова лесно, колкото и дишат.

Качество 2 – Мечтателност 

Да, наивни са, да, понякога се откъсват от реалността и витаят в някакви облаци. Но Рибите мечтаят с причина – така те се абстрахират от проблемите. И в тези моменти Рибите ги обхваща вдъхновение – не завиждайте, по-добре е да попитате Рибите: как е там, на седмото небе?

Качество 3 – Оригиналност

Техният необичаен подход към нещата понякога шокира другите. Но Рибите не виждат осъдителните погледи, не чуват критичните забележки – те действат по своята прищявка. И Нептун се гордее със своите любимци – все пак, защото самата планета обича всичко ярко и необичайно и щедро излива харизма и екстравагантност към Рибите.

Качество 4 – Непосредственост

И не е нужно да наричате Рибите вечни деца – те не са инфантилни, а просто знаят как да се радват на малките неща. И нека действията им често ви се струват глупави – Рибите се държат както искат, наслаждават се и се радват на живота.

Качество 5 – Приветливост

Доверчивите Риби са готови да прегърнат целия свят, включително и вас. Те не очакват уловка и смятат, че всички хора са добри. Не разочаровайте децата на Нептун и станете най-добрите приятели на Риби. Повярвайте ми, няма да съжалявате и ще се стоплите от топлината на тези очарователни хора.

Рибите само изглеждат безпомощни и слаби. Но всъщност представителите на елемента вода знаят отлично от какво се нуждаят за щастие и се гордеят с талантите си.

Advertisement