15 жени се биха в самолет за място до прозореца (видео)

15 жени се биха в самолет за място до прозореца (видео)
Източник: cworks.cloud

Известно е, че местата до прозореца са най-желаните позиции в самолета, понякога толкова много, че се водят истински битки за правото да седнеш до прозореца.

15 пътници се сбиха на борда на полет 1659 на Gol Airlines от Салвадор до Сао Пауло в Бразилия преди излитането, а видеото е публикувана от акаунт в Twitter, наречен Aeroporto da Depressão.

Видеото показва как екипажът на самолета се опитва да намали ескалацията на сбиването, избухнало между няколко пътнички, които крещяли, блъскали се и се дърпали една друга, докато други седящи пътници били шокирани.

Всичко започнало, когато пасажерка от полета на Gol, който трябвало да лети от Ел Салвадор до летище Конхоняс в южната част на Сао Пауло, поставила сина си с аутизъм на седалката до прозореца. Но лош късмет, мястото било купено от друга пасажерка, която помолила да го освободи. На което майката бързо побесняла и се сбила, възмущавайки се на висок глас, че обиждат детето й.

След няколко секунди още жени се присъединили към разправата и мелето станало масово. Оказва се, че в самолета е трябвало да летят баби, лели и други роднини от двете страни.

По време на сбиването на една особено ревностна мадам й скъсали блузата, но и това не я спряло.

Член на екипажа разкрива: „Вече затварях вратите, когато видях две да се шамарят на ред 20. Хукнах, щом стигнах, вече се озовах между двете, но какво се случи: едното семейство беше от пет човека, а другото от 10. Двете семейства започнаха да си бият шамари, да се псуват“.

Близо час отнело успокояването на разярените жени. Полетът, разбира се, закъснял, скандалджиите, водени от буйната майка, били свалени. Компанията се извинила за неудобството и незабравимото преживяване на останалите пътници.

Advertisement