10 невероятни факти за зодия Стрелец

зодия-Стрелец

Огнената стихия прави тези хора истински бунтари. Те са готови да се изправят срещу всеки човек в спор и в борба за справедливост. Често тези хора избират тъмната страна, опитвайки се да получат своето. Да, те са егоисти, но кой от нас не е егоист? Стрелците не го крият, защото правят всичко открито, а не тайно.

10 факти за Стрелеца

Факт 1: Стрелците се държат странно, когато са влюбени – в тях се борят двама човека. Единият казва: „Да, това е твоето щастие, гмурни се стремително в любовта.“ Вторият казва: „Да, добре. Отново разочарование. Ще видиш, че скоро ще се разделите“. Стрелците често мислят, че връзките се разрушават още в розовия период. Поради това много хора имат впечатлението, че Стрелците са несериозни и студени. Те само искат да съблазнят, и после да избягат. Това не е така. Сега вече знаете.

Факт 2: Стрелецът е лесно да се подтикне към действие. Необходимо е само да се имитира съревнование, тогава те няма да могат да устоят на изкушението да са на първо място. Техният любим грях – това е суетата. Когато хвалите Стрелеца, той става най-добрият ви приятел, тъй като е податлив на ласкателства.

Факт 3: въпреки динамиката на живота и огънят в очите, Стрелците са сред най-точните водачи. Ако те знаят, че са по-силни, по-бързи или по-добри от другите в нещо, няма да го демонстрират. Те са в състояние да поддържат настроението и енергията си на едно и също ниво, дори в екстремни ситуации.

Факт 4: за своите роднини те са готови на всичко. Това се отнася за всички сфери на живота. Те са готови да пожертват любов, пари и време. Ако някой приятел или роднина е в опасност, и се нуждае от помощ, Стрелецът ще помогне, без да се колебае.

Факт 5: с тях е невъзможно да се спори. Те няма като Овните да си бият главата в стената, а ще ви засипят с аргументи. Тези хора могат да говорят изключително добре и да се защитават словесно. Адвокатите сред тях са изключително успешни. И са много добри учители.

Факт 6: Стрелците рядко сменят своето хоби. Те могат да добавят в своя любим списък нещо, но да изхвърлят – никога. Тяхната страст не отминава.

Факт 7: представителите на този знак са обсебени от успехите. Ако играете Tetris, при вас ще дойде Стрелец и ще ви каже, че е направил повече точки. Това най-вероятно ще е истина. Ако искате, ще ви предостави доказателства, но дори и в малките неща той ще се опитва да запази водещата си роля.

Факт 8: у Стрелеца по-често отколкото у другите се среща универсален музикален вкус. Те могат да слушат всякаква музика, като се започне с рап и се завърши с класика.

Факт 9: искате да се развеселите? Обърнете се към Стрелец. Те винаги знаят. Кога и как да се шегуват. Техните фрази и изражения на лицето могат да бъдат невероятно смешни. Те също така могат да ви подкрепят в трудни времена с реч, пълна с разбиране и съчувствие. Не мислете, че животът им е само търсене на печалби. Те са дълбоки като океана и изпълнени с любов и позитивизъм.

Факт 10: Стрелците са прекрасни родители. Техните методи на възпитание са много различни от стандартните и общоприетите, но децата ще ги обичат винаги. Това са родителите, които с децата си на първо място са най-добрите приятели, а след това наставници в живота.

Източник: drugitenovini.com

Advertisement