Бременна жена изпаднала в кома след катастрофа. След 2 седмици се случило истинско чудо!

бременна-жена-кома

Ейнджъл и Джени Куайс с нетърпение очаквали раждането на своето дете. Те се готвили за отговорния ден близо 8 месеца, когато се случила тази трагедия.

Джени била на 33 седмица от бременността, когато станал инцидент. Тя вървяла по улицата, когато я блъснал камион. Майчиният инстинкт помогнал на Джени да защити корема си от директен удар, но състоянието й било критично.

Когато я докарали в болницата, лекарите нямало какво да направят, освен да я поставят в изкуствена кома, за да минимизират последствията от травмите на мозъка. Но Джени оставала в кома вече няколко седмици.

Мъжът й вярвал в доброто и нито за минута не се отделил от пострадалата жена, която скоро трябвало да даде живот на бебето им. Трудно е да си представим какво е преживял бъдещият татко в този момент, защото той е можел да загуби и двамата. Семейството му го подкрепяло с всички сили.

След 2 седмици, които за мъжа преминали в безсънни нощи и постоянен стрес, той научил нещо невероятно. 

Любимата му жена, която так отчаяно се опитвала да защити детето им по време на катастрофата, изненадващо за лекарите излязла от комата и започнала да ражда. Ейнджъл получил нова надежда да ви върне семейството.

Близо месец Джени се намирала в лапите на смъртта, а сега дошла на себе си и родила дъщеричка – това било чудо дори за лекарите!

Днес Ейнджъл и Джени са щастливи родители на очарователно здраво момиченце, което кръстили Ейнджъл Наоми Куайлс. Бебето било наблюдавано седмица след раждането си, а после се отправило към вкъщи заедно с възторжения и щастлив татко.

За Джени също има добри новини!

След няколко месеца на физиотерапия тя най-накрая успяла да се прибере вкъщи при мъжа си и дъщеричката си. Мъжът и до днес преживява много емоционално случилото се. Той почти загубил семейството си, но благодарение на своята жена и щастливото стечение на обстоятелствата, семейство Куайлс са отново заедно и много щастливи.

Просто невероятна история! Да им пожелаем щастие в бъдеще!

Advertisement
Фейсбук коментари