Жена отгледала две лъвчета преди да ги пратят в зоопарк. След 7 години се срещнали (видео)

Жена-отгледала-две-лъвчета-сираци,-но-били-пратени-в-зоопарк.-След-7-години-се-срещнали-(видео)

Животните помнят добротата. Те никога не забравят онези, които са ги спасили. Без значение колко време минава, животното разпознава спасителя. Всеки знае за благодарността на кучетата и котките, но всички животни имат това свойство.

Британският вестник „Дейли Мирър“ разказа удивителна история за жена от Швейцария. Тя спасила 2 малки осиротели лъвчета. Жената ги хранела, отглеждала и обичала, но когато хищниците пораснали, трябвало да бъдат дадени за отглеждане.

Един обикновен човек няма как да им осигури условия за добър живот. Бебетата били откарани в зоологическата градина в Швейцария.

По-късно двата вече възрастни хищника са отведени в специализиран парк за лъвове в Словакия. Там те живеят свободно на голяма територия сред събратята си.

След 7 години се състояла трогателна среща. Това е първата среща на жената с любимците си след дълга раздяла. Тя била много притеснена и не знаела дали вече порасналите лъвове ще се сетят за нея. Жената с трепет гледала как дивите котки се приближили до оградата и след това…

Миг по-късно лъвовете разпознали своята майка и се втурнали към нея! И я гушнали силно! Това е любов! Това е благодарност!

Така обичат животните!

Advertisement