Ръстът на това момиче е само 62,5 см. Но само вижте как обича себе си!

Ръстът на това момиче е само 62,5 см. Но само вижте как обича себе си!

Ръстът на 28-годишната Джиоти Амге е само 62,5 см. Тя е родом от Индия и е доста известна в своята родина. Джиоти се родила като абсолютно нормално бебе, но на възраст от пет години лекарите установили, че й липсва хормон на растежа.

Така до навършването на пълнолетие височината на Джиоти спря на около 62,8 см, а теглото й било пет килограма и половина.

малка-индийка

Ако си мислите, че девойката се отчаяла от този тъжен факт, грешите! Амге започнала да се снима в различни предавания, канена е дори в кино продукции. Малкото момиче дори два пъти е вписвана в книгата на рекордите Гинес.

Джиоти има своя армия от фенове, които са очаровани от нейната целеустременост, любов към своя ръст и към себе си.

най-малката-жена-в-света

Поради малкия си ръст момичето трябва да си шие дрехи по поръчка или да си купува oт детските отдели на магазина. У дома Джиоти не можела да използва обикновени предмети от бита. Затова бащат й изработил специални: легло, тоалетна, мебели и всякакви прибори за хранене.

най-ниската-жена-в-света

В родния си град Нагпур момичето станала разпознаваема личност, така че била поканена в различни телевизионни предавания. Освен това дори „National Geographic“ направили едночасов документален филм за Джиоти.

В Боливуд на момичето бяха предложени важни роли в 2 филма, но тя отказа поради забраната на родителите си. Въпреки това, Джиоти Амге все пак сбъднала мечтата си и участва в 4-ия сезон на сериала „Американска история на ужасите“, където играе второстепенна роля.

Джиоти Амге

Днес тя се опитва да „влезе“ в света на голямото кино. Тя завършила гимназия с отличен успех и влязла в местния театрален университет. Джиоте вярва с цялото си сърце, че може да играе във филми и да играе главни роли.

Надяваме се! Какво мислите вие?

Advertisement