Парите творят чудеса: как се промени Сюзън Бойл, която стана милионерка

Сюзан Бойл
Източник: Britain's Got Talent

Изминаха 12 години, откакто Сюзън Бойл изпълни I Dreamed A Dream на сцената на B“Великобритания търси талант“ и смая всички с прекрасния си глас. Тогава животът й се промени за миг на око и тя стана известна, като изпълнението й в YouTube натрупа стотици милиони гледания. Днес жената е на 61 години.

Промяната

Въпреки че Сюзън не спечели шоуто, след участието си в него певицата се изявява на сцени по целия свят и печели значително състояние. В същото време жената не придоби „звездна болест“ и успя да остане себе си. По време на музикалната си кариера тя успя да спечели 22 милиона паунда, но никога не харчеше пари напразно, пише The Sun.

И въпреки че парите й позволяваха да живее безгрижно, те й донесоха и проблеми. Парите станаха причина за кавга с брат й. Сюзън и брат й Гари не разговаряха две години, след като се появиха слухове, че той е заплашил да се самоубие, ако тя не му даде 50 000 паунда.

Твърди се, че певицата е дала на брат си цели £400 000 през годините, но той се разстроил, че тя не е прекъснала отношенията си с членове на семейството, които разпространяват слуховете. Братът и сестрата се помириха през 2016 г. и оттогава са в добри отношения.

Животът на певицата


Сюзън все още живее в родния си град Блекбърн във Великобритания. Тя закупи парцела до къщата си и ги обедини. Един ден дори се опитала да се премести в луксозна вила, която беше купила. Трудно обаче свикнала с новата среда и затова бързо се върнала в родния град.

Въпреки че Бойл остана вярна на корените си, тя промени много външния си вид, откакто се появи в шоуто. Днес тя има много по-елегантен стил от преди 12 години, подмлади лицето си с ботокс и отслабна доста, което й помогна да се пребори с диабета.

Припомнете си великолепното видео на Сюзан, което я направи звезда за една нощ:

Advertisement