Птици са свили гнездо на балкона или прозореца ви? Това говори за благополучие в дома:

Птици са свили гнездо на балкона или прозореца ви Това говори за благополучие в дома

Нашите предци са обръщали специално внимание на поведението на птиците, по които са предсказвали метеорологични явления, както и бъдещи събития. Птиците, които строят гнезда на балкони и под прозорци, винаги са се считали за важен знак.

Поведението на животните може да разкаже много и нашите предци са се научили да разчитат такива знаци на съдбата.

С течение на времето тези обяснения се изродили в знаци и в svobodnazona.com ви предлагаме да се запознаете с народната мъдрост, за да разберете какви точно сигнали ни дават птиците.

Поверия за гнезда на балкона

Ако гълъбите построят гнездо точно на балкона ви, това значи, че в семейството цари хармония и любов. Тези птици привличат просперитет, следователно, според поверието, си струва да толерирате такива съседи и да не ги изгонвате.

Друго поверие гласи, че двойка гълъби, които се любуват един на друг на балкона, обещават предстояща съдбовна среща за неженени хора. Също така гнезденето на балкона показва, че семейството е под божествена защита.

Късметът и просперитетът може да вървят с тези гълъби. Миролюбивият вид птици е под закрилата на Висшите сили.

Гарваните и чавките не предвещават нищо добро. Ако са избрали нечий балкон, тогава собствениците трябва да се подготвят за различни неприятности или обстоятелства. Също така такъв знак показва, че в дома се е натрупало голямо количество отрицателна енергия.

Бързолетите, които се заселват на балкона, обещават добри неща за семейството, привличат положителна енергия и са в състояние да отблъснат злото от външния свят от членовете на домакинството. Те мигат да трансформират отрицателната енергия в положителна.

Гнезда на прозорците: какво да очаквате?

1Ако птица от всякакъв вид реши да свие гнездо под покрива на дома ви, трябва да очаквате неочаквано щастие. За необвързаните този знак показва бързо запознанство. За бездетните двойки такава близост показва предстоящо раждане на дългоочакваното потомство.

Лястовиче, което реши да свие гнездо под прозорец, се смята за най-добрият амулет срещу всяко зло. Според поверието обаче, ако птицата бързо напусне гнездото си, това е предупреждение към членовете на домакинството за предстоящи сериозни проблеми.

Бързолетите, които са избрали пукнатините под или над прозорците, се считат за предвестници на предстоящи промени към по-добро. Те ще се случат в живота толкова бързо, колкото полета на тези птици.

Друг знак казва, че птица, гнездяща в прозорец от южната страна, обещава студено лято, а двойка, която се установява от север, обещава горещ летен сезон.

Славей, който внезапно избира място близо до прозореца за свой дом, предвещава, че членовете на семейството ще се отърват от всички проблеми и обещава просперитет.

Съседството със сврака е доста безопасно, с изключение на безкрайното й бърборене. Свраката ще защити новите си стопани от различни интриги и негативни прояви от недоброжелатели.

Има много положителни знаци и си струва да знаете за тях, за да не пропуснете знаците на съдбата, които ще покажат пътя към благополучието и просперитета.

Advertisement