Не се влюбвайте в Рак…

А ако се влюбите – връщане назад няма …

Не се влюбвайте в Рак, защото той има най-чистото и най-добро сърце. Ракът създава връзка без скрити мотиви, без да ви пита нищо. Той просто ще ви даде всичко, което има, ако му докажете, че си струва. Той ще направи всичко възможно, за да улесни живота на близките си, включително и на вас.

Не се влюбвайте в Рак, защото той пази душата си. Трябва да се опитате да се сближите с него. Той ще ви отблъсне с надеждата, че ще се опитате отново да го доближите. Любовта и доверието му трудно могат да се заслужат, но най-хубавите неща в живота не са лесни.

Не се влюбвайте в Рак, защото той ще помни всичко, което му казвате.

Той е отличен слушател и се вълнува от това, което говорите. Той помни неща и събития, които отдавна сте забравили.

Не се влюбвайте в Рака, защото е твърде грижовен. Той се тревожи за това как се чувствате и се бои да не нарани чувствата ви. Той иска да да бъдете щастливи.

Той обаче има и един сериозен недостатък – за него е от голямо значение това, което хората мислят за него. Недоброжелателите могат да го извадят от равновесие.

Не се влюбвайте в Рак, защото е много чувствителен и емоционален. Той ще ви научи да гледате ситуациите от различни ъгли, да бъдете по-внимателни и да се вглеждате в хората.

Не се влюбвайте в Рак защото следва сърцето си. Дори ако това е ирационален или нелогичен избор, той ще действа така, както чувства. Той е упорит, когато става дума за желанията му.

Advertisement