Никога не се влюбвайте в Телец…

зодия Телец

Не се влюбвайте в Телеца, защото те са най-трудната зодия, с която да бъдете във връзка. Но с тях наградата си струва напълно усилията. 

Те не са безнадеждни романтици, всъщност, дори ако ви обичат, те ще се борят с ясната представа какво чувстват. Те изглеждат сурови хора, които крият емоциите си, но всъщност се интересуват доста от другите.

Не се влюбвайте в Телеца, докато не сте готови да бъдете толкова лоялни, колкото са те. Те не излизат с някого за спорта, те избират внимателно качествени хора около себе си. Може да им имате пълно доверие, когато са излезли някъде вечер, защото те държат на вас.

Не се влюбвайте в Телеца, защото техните действия винаги ще казват повече от думите им и, докато се борят да ви признаят какво чувстват, винаги ще ви показват любовта си чрез малките жестове, които правят за вас.

Телците са най-честната от всички зодии и могат да кажат когато някой лъже. Никога няма да ги хванете в лъжа, защото са от този тип хора, които предпочитат да ви наранят с истината, отколкото да ви кажат това, което искате да чуете.

Не се влюбвайте в Телец, защото те обмислят всичко внимателно. Те не говорят напразно, не си хабят думите, затова когато ви говорят, се опитайте да ги слушате внимателно.

Не се влюбвайте в Телец, освен ако не можете да бъдете с човек, който може да ви събуди разтревожен през нощта. Те спят трудно, защото умът им е винаги зает с мисли.

Не се влюбвайте в Телец, освен ако не сте готови да бъдете с човек, който е малко пасивен. Тяхната силна личност си пасва само с някой, който не ги предизвиква, но ги кара да бъдат по-добри хора.

Не се влюбвайте в Телеца, освен ако не сте човек, който може да разбере, че лаят на някои хора е по-опасен от ухапването им.

И докато Телците не са лесни за обичане и любовта им изисква усилия, те са от този тип, който никога няма да ви предаде и няма да спре да се бори за връзка.

Източник: webmiastoto.com

Advertisement
Фейсбук коментари