Боже, благодаря ти за всички затворени врати

жена-медитира

Благодаря за всички затворени врати. Благодаря, че ме пренасочи към нещо по-добро. Благодаря, че не позволи да отида на места, които не са били за мен. Благодаря, че не остави да се съглася на второто място, защото заслужавам нещо по-добро за себе си.

Благодаря за всичките НЕ. Благодаря за това, че ме отхвърлиха и времената, когато ме накара да оставя това, което ми е харесвало повече от всичко, защото сега знам, че не е било за мен. Сега знам, че ми е по-добре без тях.

Сега знам какво заслужавам. Сега знам, че ме учиш как да бъда търпелива, защото голямото „ДА“ е било на път. Голямото „ДА“ е причината, заради която съм слушала всички тези НЕ-та.

Благодаря за всеки край. Благодаря за всички раздели. Благодаря, че ми даде сила и мъжество да прекратя всичко, което не е било за мен и да премахна всичко, което ме нараняваше. Благодаря, че премахна някои хора от живота ми, защото те в крайна сметка разбиха сърцето ми.

Благодаря за всички препятствия. Благодаря, че промени живота ми в друга посока. Благодаря, че ми позволи да разбера, че има повече от един начин. Че за мен има повече от един живот. Че нямам само една цел. Благодаря, че ми показваш света.

Благодаря за всички молитви, на които никога не отговори. Не знаех, че е по-добре за мен и все още не знам, но ти се доверявам. Доверявам ти се, защото знаеш по-добре. Доверявам ти се, защото ти чуваш как плача нощем. Доверявам ти се, защото знаеш кое ме прави щастлива.

Доверявам ти се, защото няма да ме натовариш с повече, отколкото мога и защото си единственият учител, когото мога да слушам. Ти си единственият, който познава сърцето и душата ми. Ти планираш най-добре и аз знам, че имаш големи планове.

Така че ти благодаря. Благодаря, че затвори вратите. Вече не е нужно да чукам. Благодаря ти, че затвори тези врати, защото зная, че ще отвориш по-добри и нямам търпение да видя какво си ми приготвил.

Advertisement