Как живее днес жената, която била зарязана от мъжа си, защото му родила грозни деца

Как живее днес жената, която била зарязана от мъжа си, защото му родила грозни деца

Тази история се появи в интернет през 2016 г. Може би сте я чували. В Корея един мъж се оженил за красавица и си родили деца. Децата обаче не били толкова красиви, колкото майката. Тогава тя признала, че си е направила пластична операция. А измаменият съпруг се обърнал към съда и осъдил жената за 120 000 долара.

Всички смятали момичето за истинска Пепеляшка – красива, амбициозна манекенка, която се омъжила за милионер и тънела в лукс. Когато обаче децата се появили, тайната на момичето била разкрита.

Те не приличаха на нито един от родителите и мъжът направил ДНК тест. В крайна сметка жената признала, че децата приличат на нея, но била променила външния си вид с пластична операция в Южна Корея.

Минаха шест години от тази история, но тя все още понякога изскача в интернет. В реалния живот тази история звучи съвсем различно. Момичето се казва Хайди Йе, тя наистина е модел, но никога не си е правила пластични операции. Момичето идва от Китай и никога не е била омъжена за милионер, плюс това няма деца.

китайка

Момичето се съгласило да участва в промоция на клиника за пластична хирургия, снимката била фотошопирана, така че децата да се открояват контрастно от „родителите“. Тази история обаче изтекла в мрежата и била иззмислена фикцията за милионера. Рекламата преобърнала живота на Хайди с главата надолу.

Кариерата на момичето тръгнала надолу. Никой не искал да работи с модел с такава репутация. Сега Хайди съди клиниката и се опитва да получи обезщетение от 150 000 долара за щетите, нанесени на нейната личност.

Advertisement