Нова онлайн услуга „Проверка за вярност“ набира супер популярност

Нова онлайн услуга

Заглавията на бразилските издания са пълни с препратки към нова онлайн професия – „инспектор на верността“. Това означава да проверите верността на гаджето или съпруга си с помощта на някоя гореща красавица, която ще го срещне в социалните мрежи и ще започне да флиртува.

Тоест млади и привлекателни жени се опитват да съблазнят съпрузите на клиентите. Всичко се случва онлайн и няма безпорни доказателства за вярност или невярност. Клиентът получава екранни снимки на кореспонденцията, така да се каже, в разгара на флирта. „Инспекторът“ таксува за работата си от 20 реала (4 долара) до 150 реала (30 долара).

Проверката на лоялността обикновено се състои в това, че „инспекторът“ се запознава в социалните мрежи под какъвто и да е предлог със „заподозрения“ и незабавно прехвърля комуникацията към някакъв вид месинджър. След това е въпрос на техника: използват се съблазнителни снимки, закачливи намеци и всякакви начини за постигане на целта.

Естествено, цялата кореспонденция се снима, всеки намек за изневяра и „нелоялност“ се очертава внимателно.

бразилка

Николи, 22-годишна, изкарва прехраната си, правейки проверки. Тя току що била родила и била без работа. В социалните мрежи тя била потърсена от жена, която просто й писала, че Николи е много красива и съпругът й определено ще я хареса. Тя обяснила, че съпругът й вече е изневерявал няколко пъти и иска да му направи тест и да види дали този път ще се изкуши.

Никол се съгласила. Тя се престорила, че изпраща съобщение на съпруга на жената по погрешка и след това започнала разговор с него. Съвсем скоро мъжът вече искал лична среща. Николи направила скрийншотове и ги изпратила на клиентката, която щедро я възнаградила за работата. Именно този първи опит я накарал да разбере, че има реално търсене на такава услуга.

Николи публикувала това в TikTok и скоро към нея се обърнали други жени с подобни молби. Днес тя печели между 4000 и 5000 реала ($800 до $1000), като тества мъжете за вярност.

Същото работи и Стефани. „Не мисля, че такава проверка ще докаже на 100% дали човек ви е лоялен или не“, казва Стефани. — Но мисля, че ще ти помогне да разбереш какви са истинските му намерения към теб. Много жени просто се нуждаят от конкретни доказателства, за да се измъкнат от неудачни отношения“.

Advertisement