Как изглеждат дънките, които за час събраха 1 милион лайка?

Как изглеждат дънките, които за час събраха 1 милион лайка?

Популярната испанска певица Розалия с право се смята за лидер на мнение сред последователите си в Instagram . Албумът й „El mal querida“ е продаден в милиони копия в Испания и чужбина, наричат ​​го музикалното събитие на десетилетието, а по брой гледания в YouTube тя е на второ място след Кон Калмет и Деди Янки.

Отделно трябва да се отбележат модните образи на певицата – ярката латиноамериканска красавица привлича вниманието на световните медии с ексклузивната си „визия“. Факт е, че сестрата на изпълнителя Пилар е професионален стилист, ето защо Розалия има толкова оригинален и обмислен гардероб.

Ето и последната публикация в акаунта на звездата. Само за няколко часа той събрал почти милион и половина одобрителни оценки.

Поп дивата сподели кадри от пътуването си до Мексико. Няма информация за целта на пътуването й, но феновете следят внимателно движенията й из мрежите. Поредицата от снимки на Розалия е направена на едно от партитата в Мексико Сити, където изпълнителката ясно демонстрира, че можете да бъдете „горещо малко нещо“ не само с разголени тоалети.

Знойната красавица е избрала много сдържан ретро образ. Костюмът в пясъчен цвят принадлежи на дизайнерската марка Jean Paul Gaultier. Особен интерес за последователите представляват оригиналните панталони, съчетани с обширни сини дънкови обшивки.

Advertisement
Фейсбук коментари