4 брутални причини защо Близнаците лазят по нервите на всички

4 брутални причини защо Близнаците лазят по нервите на всички

Всички хора имат своите добри и лоши страни. Това важи и за представителите на  зодия Близнаци. Вярно е, че те са невероятно забавни и комуникативни, но след известно време тяхната енергична природа става твърде взискателна. Обикновено се казва, че Близнаците са двулични, но най-големият им недостатък е, че са много нерешителни и непостоянни. Постоянно променят мнението си и винаги искат да са прави.

Всички обичаме любопитните и приказливи Близнаци, които могат да се адаптират към всяка ситуация, но понякога те наистина знаят как да ни полазят по нервите. И така, кои са най-лошите черти на Близнаци? Разберете по-долу…

1. Много са нерешителни

Никога не оставяйте избора в ръцете на Близнаците, защото ще ги чакате цял ден да вземат решение .  Тяхната нерешителност стига дотам, че могат да решат да се  спрат нещо и да променят решението си 10 минути по-късно. Трябва да признаете, че наистина е досадно!

2. Неуморността им непрекъснато ги вкарва в проблеми

Страхотно е, когато хората искат да експериментират и да се изправят пред нови предизвикателства, но Близнаците наистина прекаляват понякога. Самата мисъл за думата „рутина“ ги кара да настръхват и затова постоянно търсят нови  вълнуващи неща. Но ако не внимават, това поведение може да им създаде много неприятности.

Ако сте излезли с Близнаци, вероятно сте прекарали цяла вечер в пиене на алкохол и сте попаднали в нечий апартамент, където не познавате никого. Това понякога може да бъде опасно и Близнаците просто трябва да се научат къде да теглят чертата.

3. Не могат да бъдат сами

Ако някога се почувствате самотни и имате нужда някой да ви развесели, Близнаците са хората, на които да се обадите! Но те никога няма да ви разберат, ако им кажете, че искате да останете сами, за да презаредите батериите си.

Близнаците мразят да са сами. Те искат да бъдат заобиколени от хора 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Но не всички са на тяхното  мнение, затова мнозина смятат Близнаците за взискателни.

4. Много са напрегнати

Близнаците често могат да бъдат много нервни и напрегнати. Това произлиза от големите им очаквания, но и от неспособността им да вземат решение. Когато Близнаците са разтревожени, вярвайте, че и вие ще го почувствате. Ако попаднете в такава ситуация, най-добре ги оставете на мира, защото иначе ще пострадате.

Advertisement
Фейсбук коментари