Младеж оставил това момиче, като я видял без грим. Тя си направила блог и се показала без грим

Младеж-оставил-това-момиче,-като-я-видял-без-грим.-Тя-си-направила-блог-и-се-показала-без-грим

Това хубаво момиче живее в Лондон. През целия си живот София страдало заради несъвършената си кожа. „Хората винаги ме гледаха с любопитство, а някои дори задаваха неприятни въпроси, свързани с проблема ми“, признава момичето. София намерила решение, криейки се зад плътен слой грим. „Тогава фон дьо тенът беше истинско спасение за мен.“

Млад мъж започна да ухажва младата красавица. Това била първата й любов. Тази, за която София мечтаеше. Мислела си, че ще остане самотна през целия си живот, а след това животът й коренно се променил. Девойката никога преди това не била толкова щастлива.

Той я видял без грим и избягал

Тя поканила приятеля си да прекарат уикенда в къщата на родителите й. Романтична вечеря на свещи, лирична музика, бавни танци … София изми грима си, без да мисли, че кавалерът й ще се смути.

Но, както се оказа, човекът не беше готов за видяното и просто избягал, казвайки, че е много разочарован. Той обеща да се обади обратно, но не спазил обещанието си.

Миловидното момиче подходило философски към поражението. Тя разбрала, че сама не обича себе си такава, каквато е, а при това положение защо да упреква бившия си приятел.

„През целия си живот не харесвах кожата си, криех я под слой грим, но сега разбрах, че греша. Трябва да приема себе си с всички недостатъци “, помислила си София, след което направила решителна стъпка към промяна и създала свой акаунт в Instagram.

„Обичай себе си“

За нейна изненада хората я приятели топло, след като им разказала историята си. Непознати последвали профила й и споделяли своя опит. Оказало се, че мнозина са недоволни от това, с което природата ги е надарила, но не са започнали да скърбят, а продължават живота си, обичайки себе си.

Чувайки думите за подкрепа, София повдигнала духа си. Оказва се, че тя не е единствената в света! Момичето намерило приятели, които са готови да се притекат на помощ и да я изслушат.

Намерила призвание в живота си

Но това не е всичко. Сега София Ридлингтън, преодолявайки комплексите си, се позиционирала като beauty блогър, който експериментира с грима. Днес тя си прави ярък грим, а утре – нежен грим, превръщайки я в порцеланова кукла.

с-грим-и-без-грим

Често гримира само едната половина от лицето си, оставяйки другата естествена, без тон и пудра, за да покаже на хората разликата.

Станала обект за подражание

Блогърът признава, че вече може да излиза без грим и вече не се смущава от страничните погледи, както преди. Тя не може да промени нищо, така че защо да съсипва живота си? Англичанката се влюбила в себе си и станала пример за момичета като нея.

Чаровната дива заявява, че истинската красота е отвътре и не трябва да съдите хората само по начина, по който изглеждат.

Advertisement
Фейсбук коментари