Болно от рак момиче предложило на приятеля си да се разделят, но той имал друга идея

Болно-от-рак-момиче-предложило-на-приятеля-си-да-се-разделят,-но-той-имал-друга-идея

Младата американка Джилиън Хенсън получила страшна диагноза – рак на гърдата във втори стадий. Разбирайки, че лечението може да се проточи с години, момичето решило да каже цялата истина на приятеля си Макс и да му предложи да се разделят. До този печален ден двойката била заедно от 3 години.

Джилиън честно поговорила с Макс и му казала, че ще бъде най-добре да се разделят, но младежът отказал.

В продължение на две гдини момичето ходело на курс по химиотерапия, а нейният възлюбен бил до нея и я подкрепял в трудните времена. В последния ден от процедурите Макс пприготвил неочаквана изненада за Джилиън.

Момчето се разбрало предварително с близките на своята любима и с медицинския персонал, за да го подкрепят. Той паднал на коляно, извадил пръстен и предложил на Джилиън да се омъжи за него.

предложение-за-брак

Момичето било потресено до дъното на душата си. Макар влюбените да планирали сватба още преди болестта на Джилиън, тя не очаквала, че ще получи предложение точно в такъв значим ден. Сега тази дата ще се асоциира с двойно радостно събитие.

След като тази трогателна история се разчул в Ню Джърси, то Лорън Гренчч, занимаваща се с организиране на сватбени церемонии, предложила на двойката своите услуги безплатно.

булка-и-младоженец

И други специалисти предложили отстъпки. А модният дизайнер Кенет Уинстън, специализиран в шиенето на сватбени рокли, подарил на булката едно от своите творения.

Влюбените сключили брак на 18 октовмри тази година и отбелязали радостния ден със своите близки и приятели.

Advertisement
Фейсбук коментари