Разплаканият Лефтеров се обърна със силни думи към Мирела

Разплаканият Лефтеров се обърна със силни думи към Мирела
Кадър: NOVA

Последната елиминационна битка в „Игри на волята“ между приятелите Гого и Димитър Лефтеров предложи на зрителите много екшън, напрежение и… сълзи. След като загуби заслужено от своя съплеменник и отпадна от състезанието, Лефтеров не сдържа сълзите си пред камерите.

Те обаче не бяха породени от отстраняването му, а от влошаването на отношенията по време на играта и окончателната му раздяла с доскорошната му приятелка Мирела.

„Ще си тръгна с гордо вдигната глава и с двама много добри приятели“ – обобщи участието си музикантът с видимо вълнение, след което даде воля на емоциите си и се разплака.

„Тези сълзи от разочарование ли са, или в теб таиш нещо, което те измъчва?“ – попита го водещата Ралица Паскалева.

„Близки хора тук нямаха смелостта да ми кажат в очите нещо, за което аз бих се зарадвал“ – обясни Лефтеров, намеквайки за тайната връзка между бившата му приятелка Мирела и Валери. Двамата криеха отношенията си именно за да не наранят Лефтеров.

„Накрая казаха, че са ме пазили, при положение че сами са се оплели в някакви коалиции и интриги и сами изгоряха от това“ – допълни Лефтеров.

По-късно, в интервю дадено вече извън играта, Димитър заяви, че Мирела не е опазила честта и достойнството му в играта и това го е разочаровало. Лефтеров е категоричен, че не иска да има нищо общо вече с нея.

Advertisement
Фейсбук коментари