Майка закрила с тялото детето си, за да го предпази от градушка колкото тенис топка

майка-бебе

Днес е прочетете история за това как една жена спасила детето си от градушка и силна буря, закривайки го със своето тяло.

В резултат на буря, разразила се в Куинсленд, тази австралийска жена се превърнала в щит за своето дете, като го спасила от град с размерите на тенис топка.

Фиона Симпсън, чиито гръб и лице пострадали силно след страшната буря в Южен Бернет, предупредила всички за това, че в такива моменти трябва да бъдат много внимателни.

Стихията довела до това, че покриви летели от домовете, реколтата била силно повредена, а мълниите, поразили няколко животни, станали причина за тяхната гибел.

„Когато бурята набра невероятна сила, паркирахме встрани от пътя. Градушка с размерите на тенис топка разби стъклата на колата“ — казва жената.

градушка-счупена-кола

Фиона, която се намирала с детето си и баба си в колата по време на бурята разказва: „Извлякох урок от всичко това. Сега вече няма да използвам автомобила по време на буря“.

Фиона споделила свои снимки във Фейсбук, а по лицето и гърба й има солидни хематоми. Тя казва: „Бъдете внимателни по време на периода на бурите. Гърбът ми, лицето и ръцете ми бяха сериозно ранени“.

 

майка-градушка

Когато бурята се засилила, Фиона сложила детето на пода до волана и го закрила с тялото си от градушката.

„Видях как детето и плаче, но бурята беше толкова силна, че дори не чувах виковете на детето си“ — казва Фиона.

Advertisement
Фейсбук коментари