Лекарите й давали само 3 седмици , но тя знаела, че ще дочака раждането на правнучката си

Лекарите й давали само 3 седмици , но тя знаела, че ще дочака раждането на правнучката си

И това се случва…

Кайла Трейси е професионален фотограф, която се гордее, че й е позволено от съдбата да спира времето. Големи думи, зад които се крият не по-малко важни неща, а наскоро нещо невероятно се случило и с нейното семейство.

Джен Ропър, прабабата на Кайла, на 92 години получила логична и тъжна диагноза –  лекарите й давали само няколко седмици живот. Но в същото време друго съобщение застигнало семейството и всичко взело съвсем различен обрат.

Старата Джен почти не ставала от леглото и приемала думите на доктора за чиста монета. Все пак е тъпчела земята от толкова дълго … Но тогава нейната правнучка, сестрата на Кайла, съобщила на семейството, че е бременна.

баба и внучка

И Джен непременно искала да поживее още малко, само за да види пра-правнучката си. Нищо друго не искала… никой не разбрал как е издържала цели 36 седмици, но снимките по-горе са ясно доказателство, че бабата е сбъднала мечтата си.

А на следващата сутрин семейството било изненадано да види Джен да приготвя закуска и тя не изглеждала никак изтощена и отпаднала, както през последните дни.

Баба попитала правнучката си коя дата е днес и трескаво започнала да се приготвя – наближавала 75-ата годишнина от собствената й сватба. И макар повече да давала инструкции, отколкото да работи с ръцете си, но на 92-годишна възраст жената възвърнала жаждата си за живот, искала да бъде красива, да получи ярки снимки от важната дата.

семейство-от-дядо-баба-и-внучка

Доживяла до раждането на 11-тата си правнучка и първата си пра-правнучка, тя вече не се страхувала от нищо и искала всеки ден да е специален.

Правнучката Кайла Трейси се радва, че е имала шанса да види с очите си и да заснеме още една проява на всеобхватното чудо – любовта. Нейните прабаба и прадядо дори в края на живота си продължават да се обичат и да се радват на голямото си разрастващо се семейство. Това е чудо и благословия, която може да се приеме само със сърцето.

Advertisement