5 дипломатични качества на Везни, които отчаяно липсват на другите зодии

5-дипломатични-качества-на-Везни,-които-отчаяно-липсват-на-другите-зодии

Везните не просто се крият в средата на зодиакалния кръг и нещата тук не са свързани с естествената им скромност, те просто са решили… да не дразнят другите с идеалността си! В крайна сметка представителите на Венера имат качества, за които други зодиии могат само да мечтаят.

Непукизъм

Вселената се срива, реките преливат, хората полудяват, зомбитата са напът да превземат планетите, а Везните седят отстрани и мълчаливо наблюдават всичко това и дори се опитват да намерят положителни моменти в ситуацията.

Как така? Ще възкликнат другите. Ама така! – ще каже Везната и ще отиде да си прави кафе. И всичко това, защото Венера е дарила своите любимци с усет за прекрасното. Освен това никога няма да се отклонят от плана, няма да отстъпят от нито една стъпка.

Комуникативност

Тези хора ще се сприятелят дори с най-необщителното и непоправимо дърво – достатъчно е Везните да се усмихнат и човекът с удоволствие ще направи всичко, което поискат. За общителността Везните могат да благодарят на своя елемент въздух – те са леки, дружелюбни и весели при всякакви обстоятелства.

Аналитично мислене

Навсякъде схеми, стрелки и кръгове – Везните анализират и мислят. Те могат да предвидят всичко и винаги имат план с куп възможни резервни варианти. Представителите на зодията схващат същността на проблема и не пропускат подробностите – завиждайте и не забравяйте да се поучите от опита на въздушните гении.

Дипломатичност

Второто име на Везните е компромис. Но много хора наивно смятат, че Везните правят отстъпки, забравяйки за себе си. Нищо подобно. Хората от тази зодия ще надговорят всеки спорещ и могат да обърнат всяка дискусия в своя полза.

Чар

Да, всичко е толкова просто. Везните са очарователни по всяко време и навсякъде, дори ако се появят на важна среща с разтегната тениска и маратонки. Основното нещо е да „пазите лицето си“, а Везните знаят как да правят това от раждането си.

И отново благодарение на Венера – чувствената планета-покровителка – е обсипала любимците си с красота и чар в изобилие.

Но Везните не са арогантни (е, не много). В края на краищата те разбират, че природният дар е само половината от битката и за да успее, човек трябва да работи усилено, така че останалите да ги гледат и да въздишат: „Какви добри и щастливи хора са тези Везни!

Advertisement