Преди 10 години тя тежала само 23 кг. Как изглежда днес?

Преди-10-години-тя-тежала-само-23-кг.-Как-изглежда-днес

Човек е така устроен, че постоянно вижда недостатъци в себе си, дори там, където ги няма. Но ако всички опити за тяхното премахване стигнат до фанатизъм, тогава трябва спешно да се направи нещо.

Днес искаме да ви разкажем за Ксения Бубенко от Екатеринбург, която тержала само 23 килограма преди 10 години. Как изглежда тя днес?

През 2011 г. момичето отишло в предаването „Нека говорят“. И водещата, и публиката били шокирани от външния й вид, защото била твърде слаба. С ръст от 158 сантиметра тя тежала едва 23 килограма!

момиче-анорексия

момиче-анорексия

Поради параметрите си тя трудно можела да ходи и разбирала, че ако не й се помогне, сама определено няма да може да се справи. В предаването Ксения разказала своята история.

Работата била там, че лъскавите списания станали причина за нейното фанатично отслабване. Струвало й се, че моделите на снимките са невероятни красавици, те имат страхотен живот, работа, печелят много пари и имат стотици фенове.

анорексия

Момичето толкова много искало да стане модел. И повярвала, че за тази цел й трябвала само красива фигура, въпреки че не страдала от излишно наднормено тегло.

Преди да започне да „работи върху себе си“ жената тежала 48 килограма, но й се стрували, че са много. Ксения започнала сериозно да се ограничава в храната и с течение на времето изцяло спря да яде, пиела само вода.

жена-с-анорексия

Когато започна да губи съзнание от факта, че просто се движи, най-накрая осъзнала, че прави дълбока грешка, но самата тя не може да се справи с всичко това.

Родителите завели момичето в болници и при психолози, но това не помогнало. Пристигайки в студиото, Ксения искрено признала, че мечтае да бъде здрава.

анорексия-преди-и-след

Тогава я предали в ръцете на опитни специалисти. Само девет години по-късно момичето успяло да се възстанови напълно от болестта. Тя се превърнала в чаровна красавица.

жена-анорексия

анорексия-промяна

анорексия-преборване

Сега Ксюша работи в салон за красота, пътува много, прекарва време със семейството си и просто обича да се гледа в огледалото! Разглеждайки новите й снимки, е трудно да се повярва, че преди девет години момичето е имало нужда от сериозна помощ.

Advertisement
Фейсбук коментари