Участничка в „Ергенът“ разкри на Виктор, че е девствена. Ето как реагира той:

Участничка в
Източник: btv

24-годишната Елвира от риалитито „Ергенът“ стана една от най-обсъжданите участнички след признанието си, че е девствена и чака мъжа на мечтите си, за да му се отдаде за първи път.

В деветия епизод на формата Виктор призна, че за него сексът и страстта са на първо място в една връзка, което притесни сериозно непокварената Елвира. По съвет на другите участнички тя реши да се усамоти с него и да му признае най-съкровената си тайна.

„Много ме изяжда отвътре и много ме мъчи…“ – започна признанието си Елвира, след което прочете поредните си романтични стихове, които е написала за Виктор. Стиховете завършваха със заявката, че е време да му признае нещо важно.

Виктор отговори утвърдително на въпроса наистина ли сексът е най-важното за него, след което Елвира прошепна: „Ами ако аз не съм правила…“

„В смисъл?“ – беше реакцията на учудения Виктор, при което Елвира се наведе и му прошепна на ухо: „Девствена съм“. Макар и слисан за кратко, ергенът успя бързо да се окопити и да окуражи момичето за нейния избор.

„Ей, ей, спокойно, виж ме“ – каза й Виктор, щом видя, че Елвира се разплака и добави: „Това е прекрасно. Не искам да се притесняваш. Това, че ти си решила да се съхраниш за истинската любов е нещо, с което само може да се гордееш“.

„Не се отказвай от това, което търсиш“ – завърши Виктор и многозначително намекна, че той може да е този, който да се влюби в нея.

Advertisement
Фейсбук коментари