Зрителите на „Капките“ с критики към Мария: Актьорите пяха по-добре от нея!

Зрителите на
Скрийншот: Нова, "Като две капки вода"

Първото издание на 12-ти сезон на „Като две капки вода“ предложи много емоции. Зрителите се запознаха с тазгодишните участници, сред които са Панайот Панайотов, Наско от Б.Т.Р и актьорът Владимир Зомбори, спечелил първия лайв с великолепната имитация на Джъстин Тимбърлейк.

И този сезон фолк гилдията има свой представител в лицето на певицата Мария. Тя далеч не е първата от попфолка, която се пробва в риалитито за имитации, като осмият сезон дори бе спечелен от Фики Стораро.

Първото изпълнение на Мария, която бе прекъснала попфолк кариерата си, но неочаквано се завърна, обаче бе подложено на убийствени критики от страна на зрителите.

Миньончето влезе в ролята на малко известната у нас Елени Фурейра, пленила публиката на “Евровизия” през 2018 година с песента “Fuego”. Зрителите на „Като две капки вода“ обаче не останаха никак възхитени от пеенето на фолк певицата и я заляха с критики в социалните мрежи.

„Най-слабото изпълнение!“, „Трагедия“, „Марийке, на живо е зор,а?“, „Пуснете плейбек“ и „Актьорите пяха по-добре от нея“ са само част от коментарите на публиката. 

Почти не може да се открие позитивен коментар под нейната публикация, като мнозина застъпват тезата, че Мария се е съгласила да участва, за да възроди кариерата си, но това може да е нож с две остриета. Над 1000 са и емотиконите, изразяващи смях, под снимката й, което също е показателно.

Вотът на публиката също бе красноречив и Мария получи най-малко точки от гласуването с смси.

Както самият Фънки неведнъж е заявявал, „Капките“ не са формат за пеене, а за имитиране, но явно зрителите ще са особено критични към певицата, която е на музикалната сцена от над 20 години.

А и мнението, че повечето във фолк бранша не могат да пеят на живо е особено разпространено и наложено, така че Мария ще трябва да обори аудиторията в следващите издания на риалитито и да им покаже, че грешат.

Advertisement